avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Počeo me udarati nogama i šakama. Derao sam se "F1! F1!" ali očito nitko nije čuo moj vapaj. "
Ovaj makedonski futuristički triler je jedan od najboljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme. Radnja filma se odvija u Skopju 2152. godine, a glavni glumac je velika makedonska zvijezda Smelkir Razepmut. On glumi robota "Termostatora" kojem je jedina misija u životu da analno mjeri temperaturu ljudima koji ne mogu sami dosegnuti to područje. No inženjeri koji su ga stvorili napravili su jednu kobnu grešku - umjesto termometra su mu ugradili vibrator. Termostator poludi i krene u luđački pohod kako bi se osvetio ljudima koji su mu podarili život. Na kraju su mu ugradili termometar ali je završio u zatvoru gdje je mogao mjeriti temperaturu samo jednoj osobi - sebi. Termometar je stalno pokazivo temperaturu 0°C, temperaturu njegovog srca (zapravo anusa). Toplo preporučujem.Nakon filmskog maratona zaspao sam kao beba.P.S. Bojim se da sam mu ostavio malo muških sokova u krevetu .Pročitao opet bivši blog....ne kužim otkud mi inspiracija za sva ta sranja. Volim se. Ne znam. :b_wildy:
bruna995hej,dečko,možeš mi slati mail na [email protected].Jesi jeba?