Superkajo je naizgled jedan običan kajš koji drži muške pantalone ali upravo ga čičak čini jedinstvenim. Za razliku od starih kajševa koji upotrebljavaju metalnu kopču, Superkajo koristi snažni čičak.
Već mogu zamisliti reklamu : "Još tučete svoje dijete na staromodni način? STOP! Superkajo je izum koji će vama i vašoj djeci uštedjeti puno truda. Zbog svoje jedinstvene anatomske građe ne ostavlja modrice na dječjoj stražnjici, a bol je peterostruko veća od upotrebe običnog kajša. Što je najbolje od svega - uloženi trud u premlaćivanje voljene djece je minimalan!"
Milivoj (46, neurokirurg) : "Probao sam mnoge kajševe ali.....nijedan mi nije pomogao kao Superkajo. S njim mogu premlatiti svog sina tako jako da i mene boli."
Onda sin kaže : "Prije me otac tukao običnim kajšem dok metalni dio ne otpadne, ali otkad smo nabavili Superkaju ja imam više vremena za zadaću i izvanškolske aktivnosti. Više nemoramo gubiti vrijeme na razne medicinske preglede zbog plave guzice i socijalna služba nas više ne želi razdvojiti."
Superkajo : pravi prijatelj svakoj disfunkcionalnoj obitelji.

Nije na današnjoj razini, al natko je i ko mladićbio duhovit momak..