HCL.HR

Bića, stvari i pojave koje ownaju, koje vam uljepšaju dan

• 11069 Odgovora
  • 952980 Hitova
*

Zapi

• Gost
Re: Bića, stvari i pojave koje ownaju, koje vam uljepšaju dan
« Odgovori #690 : 06. Lipanj, 2009., 12:53 »
#40 Apple Products

Simple answer: Apple products tell the world you are creative and unique. They are an exclusive product line only used by every white college student, designer, writer, English teacher, and hipster on the planet.

[...]

It is also important that white people are reminded of their creativity, and remember you need a Mac to creatively check email, creatively check websites, and creatively watch DVDs on planes.

:hihi: kako istina

« Odgovori #691 : 06. Lipanj, 2009., 13:00 »
ne onak, mek nije najsigurniji, najkulnog izgleda i nema naj programe za multimediju općenito.  :thumbs:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #692 : 06. Lipanj, 2009., 13:03 »
ko je reko da nema?

ali 80% ljudi koji ga imaju ga imaju zato kaj je kul..

« Odgovori #693 : 06. Lipanj, 2009., 13:05 »
šta je loše imat nešto jer je kul?

neznam, cijeli blog je nesmješno formuliran. prestani ga linkat molimte.  :wildboy:

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #694 : 06. Lipanj, 2009., 13:09 »
Mek nije najsigurniji nego se nikome neda pisat viruse za njega. Ista stvar i s linuxom....ne isplati se toliko mučit.

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #695 : 06. Lipanj, 2009., 13:16 »
Pa to ga onda čini najsigurnijim.  :wildboy:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #696 : 06. Lipanj, 2009., 13:26 »
Mek nije najsigurniji nego se nikome neda pisat viruse za njega. Ista stvar i s linuxom....ne isplati se toliko mučit.

Ehm, njajgluplji argument ikad?
Zar neb bio glavni jebeni frajer na planeti (u virusno sigurusnom mileju barem) da napraviš PRVI virus za meka? Brijem da bi ti i MS dao tonu para. Čist budućih reklama radi.

Unix ftw!!1

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #697 : 06. Lipanj, 2009., 13:28 »
Stručnjak za ništa, ekspert za sve.

:hiha:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #698 : 06. Lipanj, 2009., 13:30 »
 :approve

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #699 : 06. Lipanj, 2009., 13:31 »
Nadodaj iza točke još "Bosanac". Uljepšat će mi dan.  :ementaler:  :wildboy:

« Odgovori #700 : 06. Lipanj, 2009., 14:47 »
Citat:
Ovo je vrijedilo i prije, ali moguce da nisam istaknuo baš, pa da iskoristim priliku:

Svi koji jednom dobiju ban sa foruma zapisuju se na listu baniranih ljudi i loših forumaša koji kao prvo mogu dobiti direktni ban bez opomene za sve daljnje i puno lakše prijestupe pravila korištenja foruma ( od onih koji nikad nisu bili banirani ). Opomene koje na kraju krajeva vode do banova također im se djele bez pardona za svaku glupost.

... ovo nisam provodio baš kako treba u zadnje vrijeme, jer sam vjerovao da određeni forumaši koji su tu već dugo, ipak na kraju čine nešto dobro za forum i tu i tamo bace koji pametan post, pa sam gledao "blagonaklonije" prema nekim lošim postovima i činjenici da su ih napisali ljudi koji su već na "listi".

Enivej, toga nema više. Ako vam je cilj spemati forum, provocirati druge forumaše, pisat nacionalističke sarkastične "mindfuck" postove jer je to fora ( ovo me posebno iritira ), možda bolje da se ne pojavljujete na HCL-u više općenito.

Uostalom imamo vaše IP adrese,a abuse službu vašeg ISP-a namanji je problem kontaktirati. Mislim da vam se ne isplati gubiti internet konekciju radi malo provociranja ljudi preko interneta.
:hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha:

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #701 : 06. Lipanj, 2009., 14:56 »
Benaće vam internetove idijoti  :hiha:

*

morski_pas

• 592
  • Team Zissou
« Odgovori #702 : 06. Lipanj, 2009., 15:01 »
D R A M A.  :hiha:

Odustao od danasnjeg ucenja. Uljepsalo mi dan skroz,  :ementaler:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #703 : 06. Lipanj, 2009., 16:03 »
Superkajo je naizgled jedan običan kajš koji drži muške pantalone ali upravo ga čičak čini jedinstvenim. Za razliku od starih kajševa koji upotrebljavaju metalnu kopču, Superkajo koristi snažni čičak.
Već mogu zamisliti reklamu : "Još tučete svoje dijete na staromodni način? STOP! Superkajo je izum koji će vama i vašoj djeci uštedjeti puno truda. Zbog svoje jedinstvene anatomske građe ne ostavlja modrice na dječjoj stražnjici, a bol je peterostruko veća od upotrebe običnog kajša. Što je najbolje od svega - uloženi trud u premlaćivanje voljene djece je minimalan!"
Milivoj (46, neurokirurg) : "Probao sam mnoge kajševe ali.....nijedan mi nije pomogao kao Superkajo. S njim mogu premlatiti svog sina tako jako da i mene boli."
Onda sin kaže : "Prije me otac tukao običnim kajšem dok metalni dio ne otpadne, ali otkad smo nabavili Superkaju ja imam više vremena za zadaću i izvanškolske aktivnosti. Više nemoramo gubiti vrijeme na razne medicinske preglede zbog plave guzice i socijalna služba nas više ne želi razdvojiti."
Superkajo : pravi prijatelj svakoj disfunkcionalnoj obitelji.

:hug

Nije na današnjoj razini, al natko je i ko mladićbio duhovit momak..

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #704 : 06. Lipanj, 2009., 16:10 »
jel to s genijalnog bloga?  :ementaler:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9