avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Oko 170 kn na kolektivi. Inače je duplo skuplje. Malo preskupo realno. A ovo za cili dan na nekom brdu je 1000 kn za 4 osobe. To dođe ko jednodnevni izlet i mislim da ful isplati. Cca 300 kn za jedan dan kad LETIŠ u brdima negdje u Istri ili di god već, ovisno o vjetru. Vjerojatno se nabaci i neki roštilj nešto...Generalno neš ić svaki dan, mislim da za takav invent isplati za te novce.
ja sam skako iz aviona.
Citat: n00b - 29. Travanj, 2012., 15:26Letio sam danas. Paraglajdingom. Svega 10-ak min na 400 metara al jebeno iskustvo je. Ponovit ću to na nekom brdu obavezno na dosta većoj visini i fkors, bar po ure-uru u zraku. Inače nisam neki ljubitelj visina, al ovo veze nema s visinom. Jednostavno kad poletiš filing je jeben, nijednom nisam imao osjećaj straha ili nešto, čisto uzbuđenje. Obavezno idem ponovo, to s planinama zvuči prejebeno.Bio sam pred par godina na onom parasailingu, kad te vuče i digne gliserom u zrak. Fora iskustvo, definitivno bih ponoviti htio.
Letio sam danas. Paraglajdingom. Svega 10-ak min na 400 metara al jebeno iskustvo je. Ponovit ću to na nekom brdu obavezno na dosta većoj visini i fkors, bar po ure-uru u zraku. Inače nisam neki ljubitelj visina, al ovo veze nema s visinom. Jednostavno kad poletiš filing je jeben, nijednom nisam imao osjećaj straha ili nešto, čisto uzbuđenje. Obavezno idem ponovo, to s planinama zvuči prejebeno.