avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
a ne one retardirane "jednodjelne"
Citat: đuzepe_torcida - 29. Kolovoz, 2009., 01:01a ne one retardirane "jednodjelne"TO JE TO.
Citat: Komandant - 29. Kolovoz, 2009., 03:33Citat: đuzepe_torcida - 29. Kolovoz, 2009., 01:01a ne one retardirane "jednodjelne"TO JE TO. + pectoobjašnjavao to cijelo ljeto svim ženama koje sam jebao.
Citat: n00b - 25. Kolovoz, 2009., 01:21Ali s njim stvarno ono, ne treba znati uopće igrati, bar u GT 2 (3). Taman sam naučio kako voziti sve one zavoje i skilerski koristiti one gume na travi i pijesku, kad evo ti ovaj, koji je brži pet puta kad ideš kraćim putem ili kad se jednostavno zabiješ u zid i tako prođeš cijeli zavoj. Suzuki Escudo Pikes PeakBogati. Inače autek sakao. Skroz. Poznat samo poradi GT-a.
Ali s njim stvarno ono, ne treba znati uopće igrati, bar u GT 2 (3). Taman sam naučio kako voziti sve one zavoje i skilerski koristiti one gume na travi i pijesku, kad evo ti ovaj, koji je brži pet puta kad ideš kraćim putem ili kad se jednostavno zabiješ u zid i tako prođeš cijeli zavoj.
(Klikni za pregled slike.)Stiglo danas...totalno popravilo užasno loš dan. 10 € jedan CD - jeftinjara.