HCL.HR

Bića, stvari i pojave koje ownaju, koje vam uljepšaju dan

• 11069 Odgovora
  • 964023 Hitova
*

duksy

• 6302
    • hcl
Odg: Bića, stvari i pojave koje ownaju, koje vam uljepšaju dan
« Odgovori #1560 : 13. Rujan, 2009., 11:13 »
aha, onda nisam iša za tim jer računam da je penelope još. aww, skarlet sad  :hug :hug

@Facaa  :ave: :ave: :ave:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1561 : 13. Rujan, 2009., 13:34 »
jucer bio na music monster festivalu, vip ulaznica  :ementaler: odlicno mi uljepsalo dan

gore u vipu cugao besplatno koktele, jeo one male pizdarije od kanapea, bilo kolaca, pun kurac svega, hostese samo skacu oko tebe i ta spika, dok se ostali kmetovi dolje zajebavali u guzvi  :ementaler:

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #1562 : 13. Rujan, 2009., 14:18 »
 :ave: :ave: ovo facino

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #1563 : 13. Rujan, 2009., 18:47 »
The 3 Most Baffling Fight Scenes in Movie History

Klipovi su očekivano "dobri", ali komentar lika koji je pisao je jednostavno genijalan. Smijao sam se na glas dok sam čitao.  :wildboy:
« Zadnja izmjena: 13. Rujan, 2009., 18:51 Damir158 »

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #1564 : 16. Rujan, 2009., 00:14 »
Rula.

Negos;

Hejtam Kenđija i internet meme i chan i sve ostalo..al ovo mi rula.

« Odgovori #1565 : 16. Rujan, 2009., 00:22 »
A je.ble vas te crnčuge sa jutuuba,ukucajte u jutube LJULJAJ GARA pa vidi sta je prava gara onda raspravljajte :loludara:

http://www.youtube.com/watch?v=Ssto-aqzrog
« Zadnja izmjena: 16. Rujan, 2009., 00:26 tarankula »

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #1566 : 17. Rujan, 2009., 14:52 »

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #1567 : 17. Rujan, 2009., 21:23 »
 :hug

« Odgovori #1568 : 17. Rujan, 2009., 23:22 »
Osobno smatram da internet nije dobar okoliš za ljude, jer barem ja volim pričati sa ljudima u prostoru gdje ih mogu dotaknuti i udariti ako je potrebno. Internet meni ne pruža takve mogućnosti i često se na njemu osjećam kao da sam majmun u kavezu kojeg netko udara sa štapom i smije se. Odlučujem, stoga napisati tok događaja kojim je svrha opis mog načina razmišljanja na forumu.

Tok događaja :
-dolazim na crotaku forum sa par ljudi negdje 2005te, forum je slobodan i svatko može raditi što god hoće, može se i vrijeđati za što sam napravio topic vrijeđanje, tada smo imali super admina Psyburna
-organiziramo prvi crotakon sa velikim uspjehom
-nalazim prvu curu na forumu i jebemo se ko zečevi i po forumu i po maksimiru, tada sam smatrao da je forum nešto super
-imam 1000 i nešto postova, te se tu negdje ukida brojenje postova u spamu ( kako se zvao dio foruma za slobodne rasprave ) pa padam na nekih 90 postova
-mnogi ljudi lagano nakon promjena odlaze sa foruma, ja budala ostajem, a promjene su tipa cenzura riječi, strogo pisanje prema temi topica, zabranjene provokacije (trolanje), zabranjeno vrijeđanje, te uklanjanje spam podforuma i brisanje zastarjelih topica, a tek onda ono najgore punopravnu moć i slobodu moderatora da ispravljaju, brišu i premještaju postove prema tome da li imaju pms i dal im ide na živce kada netko dvaputa napiše x d što se onda moderira u iksde ili neku nasumičnu uvredu
-uviđam da neki ljudi na forumu imaju protekciju i zaobilaze pravila, te postaju modovi bez obrazloženja, to kritiziram i dobivam svoji prvi infraction
-Osnivači stvore udrugu i primitivno joj daju naziv foruma, crotaku, ja postajem malo ozbiljan i počinjem držati do pravde i prava govora, te trollam samo ono što smatram nepravednim ili uvredljivim za inteligenciju kao što su topici Spice Girls
-napadam anonimno Nepha, i Neph tumači da je to Ogichi radio jer ga mrzi, Ogichiju se sudi i izbacuje ga se iz udruge na osnovu toga da narušava ugled udruge i da nije platio članarinu, za što je navodno flame kriv jer nije zapisao, a ja bacam 20kn na stol i vičem da ako vam je toliko stalo do 20kn evo vam
-kasnije se tumači da je ogichi sam ustao od stola i istupio iz udruge što je pasalo svim osnivačima, te se -kasnije pokaže da su takva rigorozna pravila provedena samo na ogichiju
-ja nastavljam provocirati forum zbog nanesene nepravde zajedno sa ogichijem, dobivamo svoj prvi ban na 10 dana
-kasnije me dva idiota počinju provocirati na forumu jer im je dosadno i vide da to na mene pali i počinju razvijati ovisnost, stvaraju topic wakaXsmaug u kom vrijeđaju čitav niz članova na forumu uključujući hotaru, shadowa i mene, i to na vrlo vulgaran način, shadow je pasivan, hotaru kojoj biti u centru pozornosti vrijedi više nego boga vidjet tvrdi da joj se to baš svidjelo, ja sam došao tek na kraj jer sam se povukao sa foruma
-bivam banan nakon što sam pokušao organizirati okupljanje na Jarunu članova udruge i foruma da se družimo, što dva idiota tumače kao "kur_ci koji nisu jebali traže nešto za jebati" pa počinju provocirati u topicu usprkos pravilima foruma da se mora pisati unutar teme topica, da se nikoga ne smije vrijeđati ( za što sam ja bio strogo moderira, a oni iz nekog razloga ne ) i da njih dvojica uopće ne mogu prisustvovati događaju iz geografskih razloga.
-nakog žešćeg ispada jer sam smatrao da se nadamnom provode stroga pravila dok se drugi puštaju odlučujem izvrijeđati cijeli forum kao troll da probudim forum na djelovanje, bivam zauvijek benan sa foruma sa strane ljudi iz i izvan udruge
-nastavljam napadati lexi i izvan foruma
-razlog za benanje je nedorastao, neprofesinalan i glup, ali zaslužen
-kasnije slušam samo tračeve o forumu i dodatni niz ljudi biva zauvijek benan, uključujući i ogichi jer je istaknuo da jedan mod ima dvostruki account, na što su ga prvo izvrijeđali, a zatim benali zauvijek
-nakon toga troje benanih ljudi Ogichi, Kei i ja odlučimo napraviti forum bankai
-postajem supermod i trebam moderirati forum, ali ubrzo tu dužnost doživljavam kao da ju radim sam i nitko mi ništa ne govori
-smišljam eksperiment koji bi trebao biti pravedan i prihvatljiv, pa smišljamo jednostavna pravila, arhitekturu foruma i sudnicu
-u početku ja testiram na jednom topicu sudnicu da vidim kakav će odaziv biti, i kakvo će biti odobravanje
svi su zadovoljni i ja sebično uvjeren da mi je eksperiment uspio nastavljam dalje
-dva idiota dolaze na forum jer su i oni sada permabenani na crotaku forumu
-u početku ja zaobilazim neke topice kao supermod usprkos svojoj dužnosti jer nisam lud za hentaiem niti death notom
-no prije par dana odlučim moderirati death note jer je još uvijek aktivan na svu moju žalost
-nalazim tamo niz postova od kojih dobivam pravi vijetnamski flashback na crotaku topic wakaXsmaug, no suzdržim se i odlučim po pravilima procesa pitati u sudnici da li je to normalno
-većina se slaže da to nije normalno ali me neki savjetuju da vratim postove, ali sa izmjenama
-pokušam izmijeniti postove što mi ne ide baš najbolje, jer bih ih doslovno morao napisati nanovo a to mrzim raditi jer sam mrzio da se to meni radi
-na ono što sam ja smatrao odobrenim i pravednim dobivam kritike koje promatram kao provokacije jer imam lošu krv primitivnih silovatelja u sebi koji su silovali na ovim prostorima zadnjih 500 godina, te zaključujem da je riječ o provakcije direktno mene
-poludim
-odlučim stupiti sa mjesta supermoda razočaran neuspjehom mog eksperimenta, što izaziva još jedan nedorasli podsmjeh i počinje se stvarati navodna "drama"
-dodatno poludim
-dolazim sutra na forum da vidim da sam još uvijek supermod što tumačim da me nitko nije ozbiljno shvatio pa napokon
-skroz puknem
-počnem brisati i prepravljati postove i raditi više manje u duhu ludila na crotaku forumu, jedino, ovaj put sa ovlastima supermoda i post traumatskim stresom ( znate ono kada pijanac dođe u birtiju i ubije sedmero ljudi, ili možda ne znate jer niste živjeli u Slavonskom Brodu )
-otvaram sam sebi sudnicu što izaziva reakcije koje ja ne mogu razumjeti jer sam ekstremno agresivan u tom trenutku i zato što imam krv primitivnih muških silovatelja koji su do jučer prevrtali crnu zemlju
-napokon mi skidaju ovlasti a ja primitivno kao drolja nastavljam postati po forumu kao da se ništa nije dogodilo jer se endorfin ne miješa dobro sa adrenalinom
-kada se endorfin povukao odlučujem se povući sa foruma u potpunosti i počinjem ovo pisati
tokom pisanja zaključujem da ja nisam za "ovo" i da je internet nešto strašno

hvala na druženju i doviđenja
« Zadnja izmjena: 18. Rujan, 2009., 14:21 Ementaler »

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #1569 : 17. Rujan, 2009., 23:33 »
KOJI MRTVI KURAC  :ave: :ave: :ave:

Zašto sam ja sve to pročitao?
ne znam.
al boguje mi  :ave: :ave:

sliku lika oću.

« Odgovori #1570 : 17. Rujan, 2009., 23:43 »
http://img178.imageshack.us/img178/66479/img0799qomsad.jpg

Ovaj skroz desno, već je bila njegova slika.

Skraćena verzija:

-nalazim prvu curu na forumu i jebemo se ko zečevi i po forumu i po maksimiru, tada sam smatrao da je forum nešto super

-poludim

-dodatno poludim

-skroz puknem

OD JEBAČA DO LUĐAKA; ISTINITE PRIČE
« Zadnja izmjena: 18. Rujan, 2009., 14:22 Ementaler »

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #1571 : 18. Rujan, 2009., 00:02 »
Ja sam mislio da takvi ljudi postoje samo u lošim američkim "komedijama"  :wildboy:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #1572 : 18. Rujan, 2009., 00:17 »
Slike trebe koju jebe želim.

Al tipovi  :ave: :ave: :ave:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #1573 : 18. Rujan, 2009., 00:45 »
Poker s frendaćima na fejsbuku

:ave: :ave: :ave:

Sve me boli od smijanja

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #1574 : 18. Rujan, 2009., 10:37 »
Citat:
-otvaram sam sebi sudnicu što izaziva reakcije koje ja ne mogu razumjeti jer sam ekstremno agresivan u tom trenutku i zato što imam krv primitivnih muških silovatelja koji su do jučer prevrtali crnu zemlju

:ave:

Ja se ponadao da ce taj njihov alternativni forum postati neka vrsta smecaste anime verzije shume.  :wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9