avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
A svejedno ideš po forumima, koristiš MSN i slično.
Tri foruma. Tri. Msn, lol.
:tired:ti si najveći fejker svih vremena.
Citat: mr_solidus - 13. Listopad, 2009., 22:46 :tired:ti si najveći fejker svih vremena. Oprosti. Oh rendom internet osobo.
sori faco e, znam da si ti kul jer ideš samo na 3 internetska foruma. slažem se da je to granica do koje možeš bit smatran "kul osobom" koju nije briga za takve stvari kao što je internet, fejs, msn. hah, to koriste lejm ljudi koji prate trendove, slušaju mp3, nemaju gramofone doma etc.
meni je kul ova relativno nova "page" opcija. mogu pratit seksi bendove, selebritije, sajtove itd. tako sam doznao za novu stvar majkl đeksona, novi album snow patrola, pročitao blog robi wiliamsa o prvom nastupu nakon tri godine i tako
Fejsbuk. Ne znam, mrzim ljude općenito i to, a fejsbuk ništa ne pomaže.Jel moguće da su ljudi toliko glupi? Svako malo me doda netko kog u životu nisam nikad vidio, al HEJ! Oni su iz Bjelovara/idu u gimnaziju/glazbenu/nešto rendom što "dijelimo".Preko fejsbuka otkrivaju apsolutno svaku sitnicu o sebi, kolko god privatna bila. Recimo, jedan lik se preko fejsbuka svađa s curom. Problem je što ona puši, a trudna je. S njim. I zaručeni su. Devesprvo godište.I onda lik recimo nekoj drugoj frendici kaže da napravi grupu "Uđite ako mislite da Goran i Danijela trebaju prekinuti!!" (htio je saznati tko ga mrzi i tko ne zna da je ona trudna). Pa on u to piše komentare tipa "trebali bi prekinuti,jer mi sere svaki put,ona je prava koza,pusi cigare a u trudnoci je,i to mi jako smeta".Naravno, član se svih mogućih grupa u stilu let's make the largest group on facebook, pomozimo romani da nađe dečka i sličnih.Ane nisam lajkao sve gdje se spominje trudnoća.Ljudi.