avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Ok. sad da nesto kazem. Tko god me ne zeli whitelistat, a to se posebno odnosi na MARTY, koja treba nac zivot osim ovog iza ekrana, jer vidim da ocito moderatorova psihička stanja su na vrlo niskom nivou i trebaju psihičku pomoć, jer vidim da im samopouzdanje pada na prvom pritisku, i šta? banat cete me? uuuuuuuopaaa vrlo zrelo, da vrlo, a sta cete onda? onda me necete white listati na serveru ojoj =(. govoreći iz psihičkokritičarske perspektive htio bih primjetiti kako je vaš ego slabašan i nestabilan pa obrišete sve što napišem (uključujući i ovu poruku u neposrednoj budućnosti), jer kako vidim samo ste navikli primati prekrasne komplimente drugih korisnika kako je sve što radite "sjajno i krasno", no posred toga sada će stizati neki besmisleni odgovori na ovu moju poruku jer je to jedini način suprotstavljanja, pa čak i kad znate da ste u krivu nećete si to priznati jer ste vrlo nekvalitetne osobe i sad klasika tu je stalna ekipa koja će se uplitati u razgovor i govoriti mi da sam glup i sta ti ja znam, no nemojte zaboraviti da ako vi kažete da sam glup to ne znači da sam glup (; način vašeg iskaljivanja je ovaj? pa vidim koliko ste odrali i zreli kad ste socijalno ugroženi, no žalim vas, da , vas admine, odnosno tebe marty koja treba socijalnopsihičku podršku od strane svojih wannabe prijatelja s foruma koje nikad nije upoznala :))) joj ne , bojim se da cu dobit ban =( očito to tebi znači u životu više nego meni, jer sam ja dosao ovdje igrati zbog svog prijatelja pravibosanac a ne zbog vas MOĆNIH ljudi koji me MOŽETE ODBITI NA PRIJAVI ZA BAN LISTU, dakako to nije moć, ali je ono jedino što vi možete što god sad napišete, vaš argument je neispravan i ne zanima me ničije mišljenje osim onoga kome je ova poruka posvećena. ugodnu socijalizaciju vam želim i daljnju suradnju iza vaših ekrana.
*tips had*