avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
mene jednostavno deprimira koliko si jadan ne u smislu POKVAREN ili nešto, nego baš.. nezz, otužan. nhf, nabavi si kičmu i prestani misliti da će te ljudi respektirati radi bijednih stvari koje forsaš. Mlad si još,,,,, i gradiš si karakter u najšabanskijem mogućem smislu, i ono najgore, svjestan si toga i misliš da je to DOBRO. Srećom, došao si na pravo mjesto gdje možda pronađeš i načine za prestati biti idiotom. šta se tiče rasprave, a ono, FB rula i potreban je. Više ti ne treba odjeća nego fb, naravno, pod pretpostavkom da imaš prijatelje s kojima želiš biti u kontaktu. Možeš savršeno dobro živiti bez fba, ali ti je savršeno bolje s fbom. I to je to.
malo je smješno kako grga napada lulzovo fejzbuk mišljenje a nema tviter,,,,,
to je oficijalni hcl avatar.
Citat: depresija - 08. Lipanj, 2012., 22:25mene jednostavno deprimira koliko si jadan ne u smislu POKVAREN ili nešto, nego baš.. nezz, otužan. nhf, nabavi si kičmu i prestani misliti da će te ljudi respektirati radi bijednih stvari koje forsaš. Mlad si još,,,,, i gradiš si karakter u najšabanskijem mogućem smislu, i ono najgore, svjestan si toga i misliš da je to DOBRO. Srećom, došao si na pravo mjesto gdje možda pronađeš i načine za prestati biti idiotom. šta se tiče rasprave, a ono, FB rula i potreban je. Više ti ne treba odjeća nego fb, naravno, pod pretpostavkom da imaš prijatelje s kojima želiš biti u kontaktu. Možeš savršeno dobro živiti bez fba, ali ti je savršeno bolje s fbom. I to je to. d&g tenisice >>>>>> karakter. sorry frende.
ozbiljno? meni je ubedljivo najiritantniji korisnik.
ja bih molio korisnika ixya da ne spominje više moju pokojnu mamu. hvala. :tired: