@sergiann: Zvuči jebeno. Moj djed živi tako..jednostavnijim životom. Rula malo
Kako si se snašao? Mislim, meni bi prva 4 dana bilo užasno, peti bi mi rulao jer bi išao ća 
A ono, zapravo su mi prva dva dana bila najzanimljivija, nakon toga je pocela muka. Zanimljivo je to što se na svakom mjestu nalazio neki old school wc s toaletnim papirom, iz prve sam ocekivao da cu kenjat po šumama, ispod hrasta ili nešt.
Prva tri dana mi je sve što sam jeo zapravo bilo ukusno, no, zadnja dva sam jedva jeo te izdrkotine (koliko god volio sir, jednostavno ne mogu svaki dan jest jebeni sir).
Lik me ucio koje trave su dobre za razno razne bolesti i tak te stvari, prepricavao price o zmijama, spašavanju koza, jaraca i jaradi i razno raznim ostalim pizdarijama koje su mi nekako bile zanimljive.
Imaju oko 7 kuca/štala/koliba ili kak ih vec nazvat. Svaka na oko 10km čistog pjesacenja udaljena, prvenstveno zato što te koze žderu nenormalno i zapravo na jednoj lokaciji mogu ostat oko mjesec dana dok se ne moraju prebacit na drugu.
Mislim, ne znam, do prije 2 tjedna sam sam sebi govorio kako cu ic cuvat ovce jednog dana, nekako vise nemam tu zelju

S time da mi je bilo fascinantno kako tim ljudima novac ne predstavlja apsolutno ništa u životu. Sve što imaju je ispred njih, to ih uveseljava i to im je dovoljno.
Ok, stari su vec i ono, nije da mozes imat bog zna kakve planove s 80 godina osim širenja stada koza, ali mi je zanimljivo gledat ih.