Frend je bio u Thailandu pa sam jučer jedno sat vremena slušao priče od tamo. S jedne strane mi drago što je otišo, s druge strane sebe osobno ne bi mogao vidjeti u toj situaciji

Ono, napričao je ful fun stvari, ali i nekoliko koje mi baš i nisu fun (hrana baš i nije kul, dosta ljudi ne zna engleski (zapravo pun falus ljudi ne zna engleski), loša organizacija itd.
Ali ae, lik je hranio male tigrove, igrao se s malim slonovima i kupao velike slonove.
I zapravo mi je rekao jedan ful dobar info, a to je da slonovi u zatočeništvu žive duže. Mislim, ok, logično je, ali razlog iza toga je zanimljiv. 90% slonova u divljini umre od gladi, jer kroz životni vijek mijenjaju šest pari zuba. Jednom kad šesti par otpadne, najčešće ne mogu ništa jest pa uginu. U zatočeništvu ih nakon toga i dalje hrane tak da ono.

Isto tako mali slonovi, ako im daš ananas, skuže da ga ne mogu cijelog stavit u usta, pa ga prvo bace na pod, zgnječe stopalom, pa onda onako hepi fejs jedu ananas.
Sat vremena sam ga slušao, lik je bio tri tjedna tamo, vjerujem da mi je samo dio ispričao.
I kaže lik da je isprobao škorpione, žohare i skakavce. Kaže da uopće nema okusa, čisto hrska i to je to.

Kad nahraniš male tigrove mlijekom onda kao da si im dao neki sedativ, odmah se bace u ovakav položaj: