HCL.HR

Bića, stvari i pojave koje ownaju, koje vam uljepšaju dan

• 11069 Odgovora
  • 962969 Hitova
*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
Odg: Bića, stvari i pojave koje ownaju, koje vam uljepšaju dan
« Odgovori #9555 : 09. Lipanj, 2013., 01:27 »
:(

oćemo ful apdejt jer realno sad si nas samo narajcao.

kaj je bilo?

« Odgovori #9556 : 09. Lipanj, 2013., 11:38 »
Milenko Jergović. Oduševljava me taj lik, njegovi komentari prelaze granice realnog i ulaze u metafizičko područje. Prije sam mislio da je samo netalentirani novinarčić, bizarna bradata spodoba naplavljena na hrvatske obale u vrtlogu rata iz zemalja bivše Jugoslavije. No njegov intervju na Netu naslova : " Samo su latentni homosesualci protiv istospolnih brakova ! " donose novo poglavlje u (nemaloj) patologiji dijela "hrvatskog" novinarstava. Uvijek kada mislim da novinari ( i omi koji objavljuju njihove uratke) ne mogu spustiti niže, stvarnost me grubo demantira. A opet, tko zna? Možda je Milenko u pravu i ja sam peder (protiv sam istospolnih brakova), nikad ne znaš, čovjek o sebi uči dok je živ.

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #9557 : 09. Lipanj, 2013., 12:11 »
Lako za to što si peder - problem je u tome što si gnjusna idiotčuga. :piva:

« Odgovori #9558 : 09. Lipanj, 2013., 12:12 »
Ne daj se prijatelju, ima nas još! Mediji su u čvrstom zahvatu ekstremnih neoliberalnih ljevičara koji inzistiraju na svojim nemoralnim idejama pod krinkom nadriznanosti, dok se u praksi spuštaju na razinu jeftinog vrijeđanja prema svojim oponentima. Politička klima je takva, jebiga, ali moramo se držati svojih principa i onog što je normalno i moralno.

Ako ništa, za buduće generacije.

« Odgovori #9559 : 09. Lipanj, 2013., 12:24 »
Lako za to što si peder - problem je u tome što si gnjusna idiotčuga.

Tja, komentar govori sve. To je pravo lice boraca za "ravnopravnost", demokraciju i "slobodu mišljenja". To je taj "jezik ljubavi" dok svi drugi, koji nisu istog mišljenja, govore "jezikom mržnje". To je taj infantilni, maloumni pederski fašizam. Hvala ti, blekaut, tvoj komentar je bolja poanta na moj post nego bilo koji komentar koji bi ja mogao smisliti

« Odgovori #9560 : 09. Lipanj, 2013., 12:26 »
Mašala, sve si rekao.. :piva:

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #9561 : 09. Lipanj, 2013., 12:26 »
:ave::hihi:

« Odgovori #9562 : 09. Lipanj, 2013., 12:35 »
Nezz.

on ti bar ne bi zabranio da se ŽENIŠ zato jer si drugačiji od njega.

« Odgovori #9563 : 09. Lipanj, 2013., 12:36 »
Nimalo mi niste uljepšali dan svojim upisima i komentarima :hiha: :hiha2:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #9564 : 09. Lipanj, 2013., 13:43 »
Lako za to što si peder - problem je u tome što si gnjusna idiotčuga.

Tja, komentar govori sve. To je pravo lice boraca za "ravnopravnost", demokraciju i "slobodu mišljenja". To je taj "jezik ljubavi" dok svi drugi, koji nisu istog mišljenja, govore "jezikom mržnje". To je taj infantilni, maloumni pederski fašizam. Hvala ti, blekaut, tvoj komentar je bolja poanta na moj post nego bilo koji komentar koji bi ja mogao smisliti

al fakat si jedač jaja. realno. voliš muški kurac jer samo netko tko voli muški kurac može toliko zdušno raspravljati i brinuti o pravima homoseksualaca.

npr. meni nikad tokom dana nije došlo da uzmem veliki karton, na njega napišem 'PEDERE NA VRBE' i odem na markov trg prosvjedovat.

zašto? zato što ne pušim tuđe kurčeve, ne razmišljam o tuđim kurčevima i boli me kurac gdje se nalazi kurac drugog muškarca. za razliku od tebe i tebi sličnih. :hiha:

vi jedva čekate da vas neki frajer pojebe u grmlju, toliko često razmišljate o tim pravima, da vam je sigurno prošlo kroz glavu, a ček što ako sam ja zapravo peder. i zbog toga ste tužni, ne možete se pomiriti sa sudbinom pa onda prosvjedujete, skupljate potpise i slično.

\:D/

« Odgovori #9565 : 09. Lipanj, 2013., 14:38 »
:hihi:

Što volim bedaste ribice, ne trebaš ni staviti mamac, samo baciš udicu a one dolaze. Evo kako izgleda polemika sa homo- simpatizerima, nema tu brate rasprave već najvulgarnije uvrede, tako zvuči tolerancija i "jezik ljubavi". Sretan sam što sam s druge strane (ideološke) barikade.
Toliko od mene, ne mislim dalje prljati tipkovnicu polemizirajući sa ovakvim pilićima.

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #9566 : 09. Lipanj, 2013., 14:42 »
mislim da nikog nije briga za BRAK nego više jer je to kao platforma za usvajanje djece. jer to će biti sljedeći korak.

iako neće još 500 godina do toga doći ovdje pa ono, nebitno.

« Odgovori #9567 : 09. Lipanj, 2013., 14:47 »
Bit će lol, i nek ljudi usvajaju djecu, što ima veze.

Iako nisam sretan s HCLovcima, kao da ste jedva dočekali da se pojavi prvi šaban da bi pokazali svoju pametnost i šaljivost. Ok, lik je glup, stavovi su mu glupi točnije, ali ne morate ga tjerati i time činiti još više da bude uvjeren u svoje stavove i ispravnost toga. Bla.

« Odgovori #9568 : 09. Lipanj, 2013., 14:51 »
Pokaži mi jednu osobu koja je promijenila stav o ovakvom pitanju na temelju rasprave na forumu. xD

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #9569 : 09. Lipanj, 2013., 14:59 »
Da, ajmo se za ozbiljno raspravljati sa srednjovječnom seljakčugom (koja je uz to najvjerojatnije porijeklom ili iz talijanske Dalmacije ili katoličke Bosne) o ičemu.
Ili je to neki post-humorni štos kojeg ne razumije nitko osim Karla i tebe?

:hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9