HCL.HR

Bića, stvari i pojave koje vas naprosto rastužuju

• 4943 Odgovora
  • 430194 Hitova
*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Bića, stvari i pojave koje vas naprosto rastužuju
« Odgovori #2850 : 20. Veljača, 2012., 00:40 »
Pa ne znam na što se referiraš. Ono.

Užasno je pederski biti tako MISTERIOZAN. Hej pa znate na koga mislim.  ;) ;)

nisam na nikog mislija posebno sad. :wildboy: možda i jesam ajde. vidija sam kako zapi nešto priča o biberu i bijons pa sam zato i spomenija taj primjer.
nisam tija bit očit jer nisam tija napadat otvoreno. al eto. na njega sam mislija.

a što se tiče ovog da ne moraš čitat i niko te ne tira, ne bi se složija s tim. bombardiraju te na svakom uglu nebitnim informacijama o nebitnim ljudima.
zapravo, bolje reći izmišljenim informacijama. nebitne informacije nisu nužno zle.
uđu ti u podsvijest i miču te od nekog "zdravog razuma" i mijenjaju ti mišljenje oko svega. nemoš pobić. tako lako i potpuno.

« Odgovori #2851 : 20. Veljača, 2012., 00:46 »
Da li HCL trenutno rula?

« Odgovori #2852 : 20. Veljača, 2012., 00:48 »
@presveti
Okej, i zašto misliš da on forsa svoja mišljenja?
Jel toliko teško povjerovati da ga to stvarno zanima/ne zanima?  :tired:

Jer eto, ni ja nisam ANTI BIEBER DURRRR.
Ne slušam ga i valjda jedina stvar koju znam od njega je Baby.
Ali mi je užasno iritantno ovo circle jerkanje i grupni hejt na internetu.
Još u SAD-u, Kanadi i slično moooooožda kužim. Jer ajde, ti ljudi vjerojatno slušaju u medijima/od svojih sestara i slično konstantno o Bieberu.

Ali ostatak svijeta? Ljudi rendom hejtaju jer je popularno na internetu.
Odnosno, ne vidim zašto bi netko posebno hejtao Biebera. Ni prvi ni zadnji.
Teen zvijezda kao milijuni drugih. Nit' su mu pjesme nešto posebno LOŠIJE od prosječnih pop pjesama (pogotovo ako gledamo samo teen zvijezde) niti išta, ono.
Ja (a i većina vas ovdje) za njega možda ne bih ni čuo za njega da internet hejt mašina nije toliko glasna.

Jel isto tako hejtaš onog klinca što je pjevao JA SAM MALI MATE?  :D
Veći fors je hejtanje Biebera (kažem, barem kod nas).

Što se vijesti tiče, ajd mi recite što vas točno zanima. Što želite vidjeti u vijestima? O čemu vijesti trebaju biti?

« Odgovori #2853 : 20. Veljača, 2012., 00:51 »
realno, kome puca kurac za to šta je bijons rodila?
Ček, rodila je?

Ta drolja!!!

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #2854 : 20. Veljača, 2012., 00:56 »
okej
i mene boli k za bibera. neznam zašto ovo pišem, jer toliko mi je nebitno u ovom trenutku. nije stvar u tome
koga briga za jutub ljude što komentiraju takve komentare. zašto bi to ikoga iživciralo.
to su virtualni ljudi s kojima nismo u nekom dubokom kontaktu da bi ostavili ikakav dojam. zapravo, to je samo komentar.
kojeg vidiš sad i više ga nećeš susresti. sličan komentar vjerojatno oćeš, al tu osobu koja piše ne, jel.

a s druge strane, OKEJ, kako ja mogu sigurno znati da nekog zapravo ne zanima KIM kardašian? ne mogu. derp
al se nećemo sad pravit lulavi i zatvarat oči na očigledno forsiranje,,,jer realno, KIM KARDAŠIAN. ili niki minaj. stupid hoe. RULA. :D da. sigurno.

« Odgovori #2855 : 20. Veljača, 2012., 01:04 »
+1 na rendom hejt bibera.

također nisam rekao da treba pisati o IGRICAMA ili nešto, a ovo racionaliziranje  :hiha: o tome kako vijesti o tome tko je što obukao dok je išao u kino je užasno glupo. sozz. te vjesti se kreiraju da izgledaju važno, a realno nemaju nikakav značaj. zabavni možda, ok, al treba se naći granica.

da karikiram, da se prestane izvještavati što xy ljudi rade uopće, bi li se išta na svijetu promjenilo i bi li ikome na svijetu svi ti ljudi išta značili ili mogli utjecati na njih? :hiha:

@karlo malo forsaš isto previše :( kakve mrtve veze ima 9gag s ovim?

ali da imam comeback-
KIM KASADRAN NIJE BITNA?? :ave: :ave: :ave: :ave: JA SAM OPOSUM :ave: :ave: TŠOT BI MI BEZ NJE?!?

a ovo u vezi potražnje sam već rekao, to je samorastuća cjelina. i lijepo mi je što si se podcrtao pod zakone potražnje, sljedeći put kad budeš hejtao jadnog bivera oko toga sjeti se što si sad napisao :kava:

« Odgovori #2856 : 20. Veljača, 2012., 01:06 »
@presveti
Okej kralju, fors je lajkanje pjesme koja ima preko 30 milijuna pogleda. NEMOGUĆE je prosto da se nekom to svidi.
Opet, meni je pjesma derp. Al smiješno je da misliš da svi koji to vole FORSIRAJU.

I nisi odgovorio na pitanje. Što točno želiš čitati u vijestima?  :hiha:

Jer ja ne znam doslovno ništa od tih ŽUTILO pizdarija. Okej, znam da je bijonse rodila jer sam vidio naslov na NME-ju, al ono.
Ako ne želim, ne moram kliknut na to. Pročitao sam naslov i svjestan sam te informacije. OH NE. Što s tim? Ne kužim.

Ako te ne zanima, nemoj kliknut.
Teško mi je povjerovati da ne možeš na internetu naći nešto što ti se sviđa i što te zanima.
Kao što rekoh, ja ne znam doslovno ništa o domaćim zvijezdama, starletama i sličnima. Baš ono. Nemam pojma tko je sad poznat i popularan i radi čega i gdje i kako.
A opet, neki dan sam čitao na internetu članak o tome kako su znanstvenici uspješno sintetizirali DVODIMENZIONALNI polimer.  :hiha:

Ne zanimaju vas ta govna?
Okej, nemojte otvarati net.hr i te članke. Jebote, internet ima tisuće stranica. TISUĆE!
Nemoj si bukmarkati net.hr hompejđ. Bukmarkaj politički dio ako te zanima. Riješeno.
Jer ja ne kužim kako vam se to točno gura.

Druga stvar je što vi nastavljate svaki dan otvarati iste portale i bičati kako nema ništa pametno.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2857 : 20. Veljača, 2012., 01:12 »

a ovo u vezi potražnje sam već rekao, to je samorastuća cjelina. i lijepo mi je što si se podcrtao pod zakone potražnje, sljedeći put kad budeš hejtao jadnog bivera oko toga sjeti se što si sad napisao :kava:

ustvari si ti bliže tom biverstvu u ovoj raspravi, nevezano za karlovo potezanje zakona potražnje.  :kava:

« Odgovori #2858 : 20. Veljača, 2012., 01:14 »
ja nisam tužan radi svoje situacije.
nego radi svjetske ;_;

SVJETSKA BOL </3

@KARLO
imam osjećaj ko da raspravljam s dječakom koji je pročitao da je marx bio komunist pa sad drugima pametuje kako je KAPITALIZAM LOŠ.
nisam ni rekao da ja trebam odlučivati, ali hoću reći to da o tome ne odlučuju LJUDI sami za sebe. Mediji kreiraju taj odnos, to je uzajaman odnos. bla. Da mediji hajpaju Jeremy Lina, sigurno bi se pojavio neki dječaćićić koji bi ga stavio sebi za avatar. Iako realno nije pogledao niti jednu tekmu s njim jel. NE KAŽEM DA JA JESAM ILI DA SAM NAJPAMETNIJI samo primjera radi jel.
zapanjuje me ta logika. popularno je=novac=dobro. nezz. bravo.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2859 : 20. Veljača, 2012., 01:15 »
opa, nisam čitao ovu derpalizioznu raspravu jer sam uvjeren da karlo pobjeđuje budući da je riječ o kim kardashian. ono, nema smisla jel

al me gustam na činjenicu da sam postao pojam na HCL-u za biznissszzz  :hug

« Odgovori #2860 : 20. Veljača, 2012., 01:16 »
Bravo vanja! =)
Jedi kurac. =)

« Odgovori #2861 : 20. Veljača, 2012., 01:17 »
tu sam već forsao, ako nije bilo jasno :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2862 : 20. Veljača, 2012., 01:19 »
 :bonk:

« Odgovori #2863 : 20. Veljača, 2012., 01:23 »
@karlo
neću :hiha:

nema mjerila :wildboy: samo se kreira! poput vode koje ispustiš pri 0 gravitacije =)

Nezz, malo je otišla predaleko ova rasprava. nisam uopće želio govoriti o tome što je DOBRO a što nije, što je mjerilo i bla, samo sam htio reći da me to užasno nervira. na to imam pravo valjda. :wildboy: jer me realno boli kurac za PIPU MEDELTON KRALJICU KEMBRIĐA i ne vidim razlog zašto bi ikoga u hr recimo to zanimalo, a prezentira se kao nešto JAKO BITNO. to me iritira i to je sve što sam rekao. hvala lijepo, pozz.

« Odgovori #2864 : 20. Veljača, 2012., 01:28 »
0/10 rasprava

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9