@presveti
Okej kralju, fors je lajkanje pjesme koja ima preko 30 milijuna pogleda. NEMOGUĆE je prosto da se nekom to svidi.
Opet, meni je pjesma derp. Al smiješno je da misliš da svi koji to vole FORSIRAJU.
I nisi odgovorio na pitanje. Što točno želiš čitati u vijestima?

Jer ja ne znam doslovno ništa od tih ŽUTILO pizdarija. Okej, znam da je bijonse rodila jer sam vidio naslov na NME-ju, al ono.
Ako ne želim, ne moram kliknut na to. Pročitao sam naslov i svjestan sam te informacije. OH NE. Što s tim? Ne kužim.
Ako te ne zanima, nemoj kliknut.
Teško mi je povjerovati da ne možeš na internetu naći nešto što ti se sviđa i što te zanima.
Kao što rekoh, ja ne znam doslovno ništa o domaćim zvijezdama, starletama i sličnima. Baš ono. Nemam pojma tko je sad poznat i popularan i radi čega i gdje i kako.
A opet, neki dan sam čitao na internetu članak o tome kako su znanstvenici uspješno sintetizirali DVODIMENZIONALNI polimer.

Ne zanimaju vas ta govna?
Okej, nemojte otvarati net.hr i te članke. Jebote, internet ima tisuće stranica. TISUĆE!
Nemoj si bukmarkati net.hr hompejđ. Bukmarkaj politički dio ako te zanima. Riješeno.
Jer ja ne kužim kako vam se to točno gura.
Druga stvar je što vi nastavljate svaki dan otvarati iste portale i bičati kako nema ništa pametno.