(Klikni za pregled slike.)
Frendovi svinje... ja sutra dolazim u ZD, a oni danas rade opijačinu ... sad će sutra mliti kako je bilo dobro, a ja ću to morat slušat... svinje 
PS: nemojte se čuditi zašto frendica objavljuje na facebooku statuse o tome kako pije - em je žensko, em je pijana 
Lipi moj, nemoj se naljutit al evo par dobronamjernih natuknica (u par točaka):
1. Da je tak njima tak super tam, i da ti je frendica tak kul, nebi visila na fejsu i pisala tu retardaciju već bi izvršila neku svojstvenu algoritam funkciju u mozgu koja se zove nogošir, ili nešto slično..Navodno su današnje pičkice aktivne po tome
2. Da, možda će sutradan pričat o tome svi, al jel te boli kurac? Boli te kurac. Zicer su neki infantilni idioti koji će svoj život završit kao konobari u nekoj prčiji dok ti ak sam dobro skužio, ideš na faks..dakle zanosiš se time da ćeš im kad tad od svoje fine plaće (ako država prije tog ne ode u kurac) davati pojedini tip i smijat im se kako su jadni, mizerni i glupi ko kurac
3. Da, to ti nisu frendovi, neg interesne skupine.. prerast ćeš to kad tad i za par godina neće ti ni past na pamet da se opijaš s takvim degenericima (čast iznimkama) nego s budućim kolegama, poslovnim partnerima i taki neki kurac
4. Koliko vidim, imaš trebu...Jebi ju, boga ti! Ionak su ta pijanstva sam da se nekaj bari i toči. Ti si u prednosti. Točiš ga redovito dok oni ne. Zato moraju pit. Da mogu jebat. Ako ikako, jel
5. Jebi, i još malo..Ako te ova slika tvoja koju si postao i dalje muči..Znači da nisi još jebo dovoljno, probaj opet!
6. Blamiranje pod netu pod pseudonimom je oke. To svi radimo i sve je superiška

ali pod pravim imenom na fejsu. Pa jebote...

Eto, nadam se da da je moj post utoliko pomogao da sagledaš činjenicu da je jedno blamirat se tu i tam na svoj način. A jedno je očajnički radit budalu za malo pažnje

P.s. Ak sam u krivu, moj naklon i isprike