RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: Jadran - 19. Siječanj, 2013., 15:04da ok, i šta sad s tim? šta pokušava reć? Nije teško. Baš nimalo. Ni trunkicu.AL AJD;Prvo je bilo neutemeljena urota protiv uspješnog sportaša. Prvaka. Heroja. BOGA.Cijeli sistem se urotio. Dopinzi, govna. Teretana forum ljudi spominju male tajne organizacije, židove, masone, iluminate. BLA.Lik organizira presice, bori se do iznemoglosti protiv NEPRAVDE.Tuži na milijunkse iznose novine koje dovode u kontekst njega i doping. I dobiva pare.Bla.Sad ispada da su sve optužbe bile istinite — čak i sam, eto, priznaje. Ni manje ni više nego kod debele crnkinje.Pa me zanimalo dal se imalo promjenilo mišljenje coletovo oko tog lika.I tvoje, ajd, kad već žarko NEŠTO...
da ok, i šta sad s tim? šta pokušava reć?
Koja su to sranja. NITKO u prvih 5, pa ni 10 nije čist. I to ne govorim samo kao laik nego kao čovjek koji se druži sa jednim biciklistom a on pak se druži i/ili vozi/vozio je sa profesionalcima. I taj prijatelj je rekao, jednostavno nema danas toga. I to nije samo u biciklizmu nego u većini pojedinačnih sportova. Vrhunski sport je danas jako težak, konkurencija je strašna i obično se te desetinke sekundi ili sekunde odlučuju preko toga tko ima bolju drogu. Prvih nekoliko se zapravo ne natječu biciklisti nego njihovi "kemičari". I ako su uzeli lanceu, trebali bi u najmanju ruku svima na postolju. Ugl, strašno licemjerno i retardirano.
poprilično je bijedno kad frajer racionalizira svoju jadnost i činjenicu da je cijeli život proveo u zatvoru tako da kaže: HEH BOG ĆE MI PLATITI A ONAJ KOJI JE FAKAT SILOVAO IDE U PAKAO.da, frajeru, to će se dogoditi