HCL.HR

Bića, stvari i pojave koje vas naprosto rastužuju

• 4943 Odgovora
  • 432325 Hitova
*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
Odg: Bića, stvari i pojave koje vas naprosto rastužuju
« Odgovori #3705 : 19. Siječanj, 2013., 23:23 »
da ok, i šta sad s tim? šta pokušava reć?

Nije teško. Baš nimalo. Ni trunkicu.

AL AJD;

Prvo je bilo neutemeljena urota protiv uspješnog sportaša. Prvaka. Heroja. BOGA.
Cijeli sistem se urotio. Dopinzi, govna. Teretana forum ljudi spominju male tajne organizacije, židove, masone, iluminate. BLA.
Lik organizira presice, bori se do iznemoglosti protiv NEPRAVDE.
Tuži na milijunkse iznose novine koje dovode u kontekst njega i doping. I dobiva pare.
Bla.

Sad ispada da su sve optužbe bile istinite — čak i sam, eto, priznaje. Ni manje ni više nego kod debele crnkinje.

Pa me zanimalo dal se imalo promjenilo mišljenje coletovo oko tog lika.
I tvoje, ajd, kad već žarko NEŠTO...

Nešto sam živčan, jer me neki kurac boli, ali ajd citirat ću kolegu Shimmya.

Koja su to sranja. NITKO u prvih 5, pa ni 10 nije čist. I to ne govorim samo kao laik nego kao čovjek koji se druži sa jednim biciklistom a on pak se druži i/ili vozi/vozio je sa profesionalcima. I taj prijatelj je rekao, jednostavno nema danas toga. I to nije samo u biciklizmu nego u većini pojedinačnih sportova. Vrhunski sport je danas jako težak, konkurencija je strašna i obično se te desetinke sekundi ili sekunde odlučuju preko toga tko ima bolju drogu. Prvih nekoliko se zapravo ne natječu biciklisti nego njihovi "kemičari". I ako su uzeli lanceu, trebali bi u najmanju ruku svima na postolju. Ugl, strašno licemjerno i retardirano.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #3706 : 19. Siječanj, 2013., 23:31 »
Koja su to sranja. NITKO u prvih 5, pa ni 10 nije čist. I to ne govorim samo kao laik nego kao čovjek koji se druži sa jednim biciklistom a on pak se druži i/ili vozi/vozio je sa profesionalcima. I taj prijatelj je rekao, jednostavno nema danas toga. I to nije samo u biciklizmu nego u većini pojedinačnih sportova. Vrhunski sport je danas jako težak, konkurencija je strašna i obično se te desetinke sekundi ili sekunde odlučuju preko toga tko ima bolju drogu. Prvih nekoliko se zapravo ne natječu biciklisti nego njihovi "kemičari". I ako su uzeli lanceu, trebali bi u najmanju ruku svima na postolju. Ugl, strašno licemjerno i retardirano.
Ok receno, ali se ne slazem sa boldanim. Odlucuju trud i talent, iz razloga sto razvijene zemlje (sad koje zemlje, to ovisi o sportu, al amerikanci jesu jedna takva zemlja u vecini sportova) imaju i vrhunske kemicare i kemiju, tako da to uopce nije faktor.

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #3707 : 19. Siječanj, 2013., 23:38 »
Iskreno, glupa mi ta izvlakuša.
UUU SVI SE DROGIRAJU. UUUUU.

Uopće ne ulazeći u raspravu zašto mi se ta izvlakuša podosta gadi, ajmo predpostaviti da se svi dopingiraju.
Ne prvih 5. 10. Već svi. Baš jebeno svi i njihova djeca.
Primjetiti da nisu svi takve aktivne licemjerne pičkice ko Lance.

Bonus; do sad je manje više bilo jadan nedužan Lance jebu ga masoni do SVI SE IONAKO DROGIRAJU PA ŠTA SAD.

*

dibek

• 3270
« Odgovori #3708 : 19. Siječanj, 2013., 23:47 »
Uopce nije glupa niti je zapravo izvlakusa. Ako hoces biti vrhunski sportas, moras se drogirati. I to najcesce nije niti tvoja odluka (mislim je, tvoje je dal se zelis bavit vrhunskim sportom ili ne). I tu je problem, svi znaju sto je potrebno da bi se 7 puta osvojio Tour de France (ako ne znaju onda nisu dovoljno upuceni i nemaju pravo komentirat), al kad netko kaze, onda je taj narkoman. A i ljudi su retardirani, vjeruju da je recimo Phelps rusio sto rekorda zato sto je imao jako naprednu kapu i naocale il nesto :wildboy:

Amerika je najveci paradoks u svemu tome zapravo, drogira valjda sve sportase ikad i onda ih razapinje bez dokaza i razloga (Marion Jones kao primjer).
« Zadnja izmjena: 19. Siječanj, 2013., 23:49 dibek »

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #3709 : 20. Siječanj, 2013., 03:10 »
Nego, šta nije Oprah završila s postojanjem? Emisija, jel.

« Odgovori #3710 : 20. Siječanj, 2013., 03:21 »
Meni je također to veći šok u cijeloj priči.

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #3711 : 20. Siječanj, 2013., 14:36 »
ae, i meni je to palo na pamet, al nisam previše začuđen time da je opet počela.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #3712 : 21. Siječanj, 2013., 00:27 »
Oprah ima OWN. Oprah Winfrey Network.

Znači cijela mreža u ameriki koja se bavi debelom crnkinjom. Guglajte nezz, nije ona mrtva, samo ne radi više jedan šou nego 200 njih.

Btw, Lance Armstrong. Smeće. Samo iz jednog razloga. Što sad, kako bi barem malo mirnije mogao spavat po noći, frajer u intervjuu kaže da će pomagat u otkrivanju drugih narkića biciklista. Bjeda od čovjeka. Eto, samo iz tog razloga.

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #3714 : 24. Siječanj, 2013., 23:53 »
poprilično je bijedno kad frajer racionalizira svoju jadnost i činjenicu da je cijeli život proveo u zatvoru tako da kaže: HEH BOG ĆE MI PLATITI A ONAJ KOJI JE FAKAT SILOVAO IDE U PAKAO.

da, frajeru, to će se dogoditi :mrs:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #3715 : 24. Siječanj, 2013., 23:59 »
baš sam razmišlja popodne danas postoji li igdje dovoljno bijedna i ogorčena osoba da to spominje nakon što pogleda video...

onda si mi ti doša na pamet. :mrgreen: iako...nisam očekiva svejedno.
:wildboy:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #3716 : 25. Siječanj, 2013., 00:01 »
well, grow some balls ;)

« Odgovori #3717 : 25. Siječanj, 2013., 00:03 »
:hihi:

biver je nekako na vatri vcrs. :hiha:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #3718 : 25. Siječanj, 2013., 12:24 »
poprilično je bijedno kad frajer racionalizira svoju jadnost i činjenicu da je cijeli život proveo u zatvoru tako da kaže: HEH BOG ĆE MI PLATITI A ONAJ KOJI JE FAKAT SILOVAO IDE U PAKAO.

da, frajeru, to će se dogoditi :mrs:
A takodjer i Amerika ili koja god zemlja iz koje je on. I to mnogo novaca.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #3719 : 25. Siječanj, 2013., 13:06 »
to je čru, al svejedno. novac. što će ti novac kad imaš miljarde godina i pipi ti više ne radi pa niti te novce nemreš na neki seks potrošit.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9