HCL.HR

Bića, stvari i pojave koje vas naprosto rastužuju

• 4943 Odgovora
  • 453500 Hitova
*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
Odg: Bića, stvari i pojave koje vas naprosto rastužuju
« Odgovori #3840 : 25. Veljača, 2013., 19:44 »
:(

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #3841 : 26. Veljača, 2013., 15:15 »
neka slušaju ;_;

Michael Jackson - Earth Song

ne znam. kao i svi ostali problemi u svijetu, ništa se ne rješava gledanjem i šeranjem videa. MOŽDA ako to dođe do nekoga koga zbilja to takne u dušu, al ono istinski i da je taj utjecajan poput, ne znam, OPRE. Nažalost, velik tipičan "problem" čovječanstva je DEBLJANJE xDD i to je sad ful bitno. :hiha: primjećujem da je bitnije od umiranja od gladi u zadnje vrijeme,, omg ljudi umiru jer jedu previše, tužnić =(

meni se klik desio u srednjoj jer je frajer iz druge škole složio video o riječkim psima lutalicama i gdje završavaju, nakon nekog vremena razmišljanja pred spavanje, u busu, kad bih vidio neko jadno pseto nasred ulice sam počeo volontirati u azilu. lijepo je to sve, ali primjećujem da ogromnom postotku tih ljudi to jednostavno jača ego i ne vide dublji problem, čak i ako volontiraju. automatski su oni nešto posebno i svevišnje i pretjeruju u tim svojim stavovima. od te pomoći "tu i tamo" nema realne koristi kakogod.

tako da eto. ljudi su dosta bijedni i licemjerni u globalu. vjerojatno je to sve što se događa dio evolucije, ako tako treba biti, bit će, ako planet treba dotaknuti dno i tek onda doživjeti preporod, tako treba biti. ako ja podignem papir sa ceste i osjećam se neugodno jer me frajeri iz kafića gledaju sa podsmjehom, to tako treba biti. ono, aktivan sam u ekološkim akcijama jer mi je i stari ludi ekolog, unutar pola godine smo očistili jedno divlje odlagalište tu blizu kuće i postavili natpise "u borbi s prirodom prvi će pasti čovjek" (na vratima od zamrzivača).. ako mi život propadne (primjer licemjerstva), bacam se u čišćenje i ekologiju

što će se desiti ako taj video vidi cijeli svijet? :hiha: ništa lol. video će dobiti poglede i novce, a ptice će jesti čepove i sranja dok ne skuže da to ne valja. preselit će se.... u špilje xDD

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #3842 : 26. Veljača, 2013., 15:28 »
:))))))))))))))))))))))))))

« Odgovori #3843 : 28. Veljača, 2013., 18:16 »
Probudim se jutros, novi dan,,,, nove pobjede,,,,,,,,,,,,, idem viditi što ima na internetu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nema interneta,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

:wildboy:

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #3844 : 28. Veljača, 2013., 19:55 »
meni je se to dogodilo na badnjak sa poštanskim modemom, morao čekati 3 dana da ga zamjenim jer su bili neradni dani :wildboy:

*

pilip

• 1590

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #3846 : 03. Ožujak, 2013., 22:56 »
Nema topika "Bića stvari i pojave koje nemaju smisla" pa postam ovdje.

Šime Strikoman i MILENIJSKA FOTOGRAFIJA. Zašto je ovo na Dnevniku svaki put? Tko je taj random čovjek? Kog boli kurac za išta vezano uz njega? Ajde da je bio jednom na dnevniku ali svakih mjesec dana frajer radi MILENIJSKU FOTOGRAFIJU i uvijek je na telki.

čemu :wildboy:

« Odgovori #3847 : 03. Ožujak, 2013., 23:23 »
Vidio to s otokom Midwayom i pticama. Fucked up. Slažem se sa Dragsterom. Teško se može promijeniti nešto preko pojedinaca od kojih većina samo puni ego. Mene užasno živcira to što ja malo malo u smetljarniku/odlagalištu/kontenjeru jebemu u ulazu vidim vešmašinu, stari komp bla bla. A imamo masovno reciklažno dvorište doslovno 100 metara od zgrade :wildboy:

Ljudi su govna, što je još gore lijena govna. Nikada neću shvatiti politiku Zagreba (jer ne znam za druge gradove) o odlaganju masivnog otpada u sezoni odvožnje i to da se on uvijek odlaže na zelene površine ispred zgrada, kuća itd. Na nekim dijelovima ima smeća ono 30 metara. Kad odvezu to sve ostane tone malih komada, stakla, čavala i inih sranja po livadama, djeca prolaze tamo cucak mi nagazi na to. Ali zašto baš na zelene površine ? I ne da bude tamo dva sata nego smeće stoji po dva tjedna. Odvratno. Ne kažem da smo svi u mogućnosti dolaska do reciklažnog ili nešto, ali to bi se trebalo organizirati bolje.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3848 : 03. Ožujak, 2013., 23:34 »
jesi ti sad postao osoba koja IMA MIŠLJENJE O MILENIJSKIM FOTOGRAFIJAMA :ave::ave::ave::ave:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #3849 : 04. Ožujak, 2013., 10:15 »
vreće plastike wtf

odakle? :wildboy:

« Odgovori #3850 : 05. Ožujak, 2013., 00:33 »

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3851 : 05. Ožujak, 2013., 18:00 »

:hiha:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #3852 : 07. Ožujak, 2013., 15:10 »
:hihi:

« Odgovori #3853 : 07. Ožujak, 2013., 21:59 »
Odrezo bi si nogu koliko sam živčan trenutno. Nez jebote.
Trebali smo radit film iz informatike. I snimili smo, gluma solidna, radnja je smeće (al je petnaest puta bolja od ostalih iz razreda koji su radili prokleti talk show). I onda ono što sam mislio da neće nikako biti problem, to me je skoro natjeralo da skočim sa zgrade koliko sam živčan - Sony jebeni Vegas. To jebeno smeće treba zapalit. Cijeli film režisiram, potrošim oko 4-5 sati na to jebeno smeće, bude jebeno zakon i onda mi se jebeno oruši kad treba rendat. Probam kod frenda na 16 GB rama - sad kaže da ima premalo memorije. Drugi frend dan prije izrežisirao film, njemu se isto oruši. I sad ću sutra dobit keca iz informatike. Mislim, boli me kurac za ocjenu, nego mi je žao jebenog vremena i prokletih živaca koje sam potrošio na to da bi dobio kurac kao da nisam ništa niti radio. Pojeo bi se sad. Idem. Nešto. Ne znam. Skočit odnekale.

:wildboy:

« Odgovori #3854 : 07. Ožujak, 2013., 22:03 »
:hihi:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9