ne vjerujem amerima ni kad darove nose.
totalno neočekivano, cijela ova situacija sa sjevernom korejom i onda hop TERORIZAM U BOSTONU. uopće se ne bi čudio da nađu terorista za dva dana koji je neki koreanac u svetom ratu protiv demokracije. čisti povod za napad na koreju i uvođenje te iste demokracije.
inače, ful zanimljivo mi je bilo gledat ovih dana medije. i 9gag. kao sjeverna koreja VIDI NAS kako prijetimo i sranja. i onda svaki dan jedan novi meme kim jong ila kako je cartman, kako je šašav, kako je debeo nešto.
dakle, uopće me ne bi čudilo da u BIJELOJ KUĆI postoji neki stožer za izradu memeova i komunikaciju na društvenim mrežama (bez zajebancije). i cijela poanta toga je da na ŠALJIV način pokaže kako sjevernoj koreji treba demokracija jer imaju takvog ridikula na vlasti. i malo po malo mijenja se svijest građana. i onda dođe obama i kaže lol ajmo razbit pićku koreji i naravno da javnost to podržava jer im je propaganda mjesecima servirala smiješnog kim jong ila, ŠTORIJE prebjeglih koreanaca na ted talku o tome kako se loše živi tamo itd.
što ti na kraju treba? strah. postaviš dve bombe na bostonski maraton, malo smrti, puno ozlijeđenih - nije važno u principu tko je to napravio, ali je važan kontekst terorističkog napada. svi će ga automatski povezat sa sjevernom korejom jer su s njima u najvećem beefu sad.
zaključak. uopće me ne bi začudilo da obama kroz par dana održi govor o tome kako u koreju treba uvest demokraciju.