RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Glupa tuš-kabina mi je imala MALFUNKCIJU pa je lijepo poplavila cijelo kupatilo.Naravno, morao sam ručnicima skupljati vodu i cijediti u kantu (i pol).Jako super, posebno ako uzmemo u obzir da sam večer mislio provesti igrajući Full Throttle.
Citat: presveti - 11. Siječanj, 2014., 17:05jučer sam malo na tvu uvatija kraj epizode toga.al baš, ono kad je počea brzo pričat što je skužija. kao, brzo pričanje shvaćanja da izazove efekt divljenja i impresioniranosti. koji klišej.Nije samo da brzo priča nego i brzo skuži ... nez, kao i Doctor Who - treba se gledati da se razumijeS tim da je ovo dakako na daaaaleko višoj produkcijskoj razini 3 epizode po sezoni, svaka sat i pol - mislim da nije teško pogledati makar iz razloga da možete utemeljeno srati po meni i mom ukusu za serije
jučer sam malo na tvu uvatija kraj epizode toga.al baš, ono kad je počea brzo pričat što je skužija. kao, brzo pričanje shvaćanja da izazove efekt divljenja i impresioniranosti. koji klišej.
Citat: Me666 - 11. Siječanj, 2014., 18:14Citat: presveti - 11. Siječanj, 2014., 17:05jučer sam malo na tvu uvatija kraj epizode toga.al baš, ono kad je počea brzo pričat što je skužija. kao, brzo pričanje shvaćanja da izazove efekt divljenja i impresioniranosti. koji klišej.Nije samo da brzo priča nego i brzo skuži ... nez, kao i Doctor Who - treba se gledati da se razumijeS tim da je ovo dakako na daaaaleko višoj produkcijskoj razini 3 epizode po sezoni, svaka sat i pol - mislim da nije teško pogledati makar iz razloga da možete utemeljeno srati po meni i mom ukusu za serije Popularne internet approved serije )))))))))))))))) MOŽEŠ LI PASTI NIŽE?
Ne služe se internetom? Gdje ti ljudi žive? U Mozambiku?
kaže osoba koja se ne služi torrentima.
kaže ahs gledač.