avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: dibek - 03. Lipanj, 2012., 21:29zasto jednostavno ne reci HEJ, dosao sam provjeravati racune, pa nek svatko uzme svoj i nece bit problema, svi sretni.Zato jer će već sljedeći dan opet biti sve po starom?
zasto jednostavno ne reci HEJ, dosao sam provjeravati racune, pa nek svatko uzme svoj i nece bit problema, svi sretni.
Realno svatko ce poceti to raditi ak im kazes kulturno.
Pa u svim normalnim državama je normalno uzet račun za to šta kupiš. Šta ako kupiš jogurt otruješ se dobiješ salmonelu i umreš. Kako netko može dokazat da si ti tu kupia jogurt?Mislim glup primjer al nije mi se dalo smišljat bolji
Citat: dibek - 03. Lipanj, 2012., 21:40Realno svatko ce poceti to raditi ak im kazes kulturno.REALNO neće.Tisuću puta mi je prodavačica rekla EJ UZMI RAČUN KONTROLA NAM JE PA DA NE BI BILO PROBLEMA.I uzeo bih ga.I sljedeći put opet ne bih.I sljedećih milijun.
Okej, normalni ljudi Al ozbiljno. Da dobijes recimo opomenu, bi li opet neuzimao racun?
ovo će zvučat užasno dreger dušbeg bez mozga nešto al realno fraer stoji isprijed dućana šta mi može, ne smije me zadržavat.
Citat: dibek - 03. Lipanj, 2012., 21:45Okej, normalni ljudi Al ozbiljno. Da dobijes recimo opomenu, bi li opet neuzimao racun?Šta znači opomena? Prodavačica mi kaže OPOMINJEM TE? Ne znam, ne da mi se raspravljati o prikladnoj kazni ili kako god to želiš nazivati.Al eto, kad bih dobio kaznu, sigurno bih češće uzimao račun.
Citat: Gerogerigegege - 03. Lipanj, 2012., 21:46ovo će zvučat užasno dreger dušbeg bez mozga nešto al realno fraer stoji isprijed dućana šta mi može, ne smije me zadržavat.Moglo bi se lako desiti da će i oni za neko vrijeme hodati okolo sa policajcima kao Zet-ovi kontrolori karata.
Citat: Ixy - 03. Lipanj, 2012., 21:49Citat: dibek - 03. Lipanj, 2012., 21:45Okej, normalni ljudi Al ozbiljno. Da dobijes recimo opomenu, bi li opet neuzimao racun?Šta znači opomena? Prodavačica mi kaže OPOMINJEM TE? Ne znam, ne da mi se raspravljati o prikladnoj kazni ili kako god to želiš nazivati.Al eto, kad bih dobio kaznu, sigurno bih češće uzimao račun.Pa isto ko kazna ustvari al ne moras nista placat. Pise ti tamo da si opomenjen i kad sljedeci put neuzmes racun automatski on zna da ti moze napisat kaznu. Policajac naravno, kakva prodavacica.Ne znam, uzasno pozitivisticki >hej ja sam pilip takav je zakon< pogledi.