RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: HaZz - 26. Siječanj, 2009., 16:59omfg.kaj bi ja cajkaše trebao klat onda,samo zato kaj mrzim njihovu pojavu i glazbu?ak te ne diraju,ko ih jebe.vrijedi za sve,kulturu,subkulturu,rasu,pickumaterinu.Pa to i ja kažem. Oke je diskriminirati za sebe. Ali nije oke diskriminirati javno. Imaš pravo na svoje mišljenje i imaš pravo mrziti pol zemaljske kugle. Tvoja stvar. Ali ići prebiti nekoga zato što se neslažeš sa njegovim uvjerenjima je idiotizam. To sve stoji. Ali isto tako i stoji da u zadnje vrijeme puno toga ima sa alternativcima, mada i to u globalu nema veze jer ima nekolicina polupismenih debila kojima je dobar izlazak hodat po gradu i prebit nekoga, i da nema alternativaca to bi bio netko drugi. Netko drugi koji se nezna postaviti kak treba.
omfg.kaj bi ja cajkaše trebao klat onda,samo zato kaj mrzim njihovu pojavu i glazbu?ak te ne diraju,ko ih jebe.vrijedi za sve,kulturu,subkulturu,rasu,pickumaterinu.
Jebeni Filip Brkić sa svojim glupim komentarima tipa: "čini se da će ovo bit čist pogodak" dok lik ide sam u jebenu KONTRU! a vratar mu stoji na udaljenosti od 5 metara..Otkrio si mi Ameriku Brkiću, svaka ti čast, e :tired:
Kratice kao "bmk".
EDIT 2:i nervira me KLAXXON..