RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Išao si lemit neki kurac i držao si žicu koju si lemio.Jesam li u pravu? JESAM LI? ;D
Zivcira me sto sad uz sveopcu retardiranost vecine ovih ameba koje dolaze kod nas u T-Centar, sad moram pazit i da netko ne donese kakvu bombicu ili sto vec.Vec neko vrijeme preko telefona neki idioti prijete bombanjem zbog "nepostenosti i lopovluka, pogotovo prema braniteljima", a jucer je stiglo i u pismenom obliku.Am not amused.
moj stari, frajer mi ide na kurac. dodem doma, frajer lezi i gleda telku, upalim komp i otvorim hclov forum tak da zna da ce mi trebat komp, odem na wc, vratim se a on se nasere i sve mi pogasi i boli ga kurac. i onda jos ode na jutub i bezveze gleda filmice, jos kad se pocne smijat ko konj, z vajnkušom bi ga zadušil
Citat: SpacePig - 05. Veljača, 2009., 20:25moj stari, frajer mi ide na kurac. dodem doma, frajer lezi i gleda telku, upalim komp i otvorim hclov forum tak da zna da ce mi trebat komp, odem na wc, vratim se a on se nasere i sve mi pogasi i boli ga kurac. i onda jos ode na jutub i bezveze gleda filmice, jos kad se pocne smijat ko konj, z vajnkušom bi ga zadušilkako mi je drago što mi starci znaju kurca kompovima kad ovo čitam
ja isto to mrzim. al zato se ide u karijolu