avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: Weky - 26. Veljača, 2009., 23:28A gle, opet je bolje biti glupa i ružna treba nekog prljavi asocijalni geek iz sela Bjelovar. Kaže mr. HL2 majica.
A gle, opet je bolje biti glupa i ružna treba nekog prljavi asocijalni geek iz sela Bjelovar.
gadi mi se jebeni usisavač i njegov retardirani zvuk ko ga izmisli. gadi mi se kad mi netko stoji nad glavom a ja sidim na stolici. gadi mi se kako ljudi prolaze po kući a ja sidim. gadi mi se buka konstantnog otvaranja i zatvaranja vrata.
Enivej, živciraju me igrači PESa koji po pol ćuke prije tekme od pet minuta narihtavaju formacije, položaje igrača, odabir igrača i sto drugih pički materini. Ko grga recimo. Digne mi tlak i onda normalno da nemrem dobro igrat.
Citat: Weky - 27. Veljača, 2009., 10:28Enivej, živciraju me igrači PESa koji po pol ćuke prije tekme od pet minuta narihtavaju formacije, položaje igrača, odabir igrača i sto drugih pički materini. Ko grga recimo. Digne mi tlak i onda normalno da nemrem dobro igrat.Još je bolje kad si na turniru, igrate 2vs2, ovi luzeri izgube loptu, vodiš kontru pa jedan od dvojice idiotskih suparnika odluči pauzirati i 5 min se derati na ovog svog jer je izgubio loptu pa počne mijenjat formaciju što traje još 5 min i kad se vratiš na teren ne znaš gdje je ono lopta na terenu.
Kad perem kosu pa mi šampon uđe u oči, peče zapopizdit.
kad sam od 8ujutro do 6 navecer u jebenoj sumi, dodem doma, idem igrat TF, al me ruke bole i odem spavat.tak ce mi bit sutra