inace ne komentiram kada su u pitanju vjerske rasprave ili pitanje ateizma, ali biti vjernik i nekoga mrziti je koliko znam itekako suprotno onome sto ja mislim vecina vjera zagovara :)
upadao sam u tisucu i jednu raspravu na ovu temu i uvjek sam imao posla samo sa normalnim ljudima koji argumentiraju svoje rijeci i to mi je uvjek bila jedna od drazih rasprava kada ipak malo bolje upoznas osobu koju mislis da znas a zapravo je poptuno drugacijih vjerskih i etickih nacela od tebe iako tezite prema istome samo kroz drugacije akcije.
zivot me naucio da u slucajevima tematike vjere i politike nekad je bolje sutjeti i biti "zigosan" nekim imenom nego uc u raspravu gdje ljudi ili nemaju pojma o cemu pricas kad iznosis svoje misljenje ili se boje da to sto pricas je zapravo istina i mozda si u pravu.
ja sam daleko od savrsenog i mrzim dosta stvari ali definitivno imam svoje razlog zasto tako mislim i dok mi netko ne argumentira suprotno misliti cu tako vjerojatno do kraja zivota.
i zato Fenrir ako vec dajes takve izjave ili argumentiraj da se moze neka normalna i zdrava rasprava razviti ili jednostanvo izbjegavaj temu