Best frend od prvog osnovne prije jedno pola godine našao curu. Ok djevojče, bezrazložno umišljena doduše, ali ok je.
Od tada je benao sve prijatelje ikad, uključujući mene i svoje kumče Smauga ( a ko bi mogao ikad biti bolje društvo od nas dvoje!1

) mene malo više, jer eto, lakše kažem što me nervira od smauga, i sve je doživilo vrhunac kad me on KAO DOKAZ SNAGE ( da, to govori s ponosom svom novom najboljem prijatelju, takozvanom "Iši", koji je trenutno još uvijek 2. srednje ;( ) ubacio u more dok sam imao mobitel i mp3 sa sobom.
Da ne duljim, u principu nismo posvađani, ali više ne pričamo, bezrazloga, jer je on toliko pametniji, više kul, JEBAĆ, snažan, ponosan karakter i najviše od svega, zreliji od sviju ikad.
I što me živcira.
Idem prošli tjedan sa posla, odradio 2 sata prekovremenog, mrtav iznutra, toj djevojci je bio rođendan, pozvao je još ljude s kojima se prije družio ( osim mene ) i što se desi.
Izvještaji mi govore da se spremalo torti i kolača za FEŠTU, ali kad sam ja vidio milijun napuhanih balona na balkonu, u sebi sam ispsova milijun ipo isusa na križu i gospi i ne znam čega s ne znam čime. S ceste se mogao viditi transparent "SRETAN ROĐENDAN DERPA!!1". Smaug mi govori kako joj je pjevao "sretan rođendan" dok joj je donosio tortu.
I nije da me rastužuje, kao NEMAŠ VIŠE BEST FRENDA derp. Već me živcira koliki beskičmenjak može netko biti, a pretvarat se to nije.

Znam, dugo je i dosadno, koga boli kurac bla. Ali previše me nervira. Sve to. Isuse. Ne znam. Nemam riječi da opišem sveukupnu jadost i lošost svega toga.