avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Zašto uvijek imaš rendom glupava pitanja za postaviti ?
Iza ovog drugog stojim. Di je molimte netko nešto LUDO napisao pa da su dvi stranice aveanja usljedile tomu ? Ne rula ni malo taj tvoj "objektivni" hejt koji redovite izričeš
Citat: beaver hunter - 22. Listopad, 2010., 00:54rulaju mi svi ljudi na koje sam se naviknuo na forumu. ne znam, ne mrzim nikog. bili ok, dosadni, kul, retardirani, ak ste tu dulje vrijeme imate +1 od mene. jeeej +1 Pilipe, di, što, o čemu ti pričaš ? Jedino se katkada Karlo i Grga ljubakaju, inače stvarno rijetko se desi to što ti govoriš Što si tako uvrijeđen otkad te Zvonko odriješio, to je stvarno bilo dobro
rulaju mi svi ljudi na koje sam se naviknuo na forumu. ne znam, ne mrzim nikog. bili ok, dosadni, kul, retardirani, ak ste tu dulje vrijeme imate +1 od mene. jeeej
Vratit cu ti se sa sakom u bradu, mraljmune. :tired:
Citat: depresija - 22. Listopad, 2010., 11:26Iza ovog drugog stojim. Di je molimte netko nešto LUDO napisao pa da su dvi stranice aveanja usljedile tomu ? Ne rula ni malo taj tvoj "objektivni" hejt koji redovite izričeš Pjesnička sloboda boga ti. Oprosti. Al, zar sam tu da ti zadovoljavam klitić?