Da se negdje raspizdim malo ;(
Uglavnom,kao što znate radim trenutno na informacijama na autobusnom kolodvoru.I jebemu mater kako su ljudi glupi

Neki dan doleti neka tuka kojoj su se karte smočile sa dva crna komada papira i traži povrat novca.Karte je išla peglom sušit,naravno.Kad nije dobila povrat novca slijedilo je neizostavno polusatno bičanje o tome kako nas može bit sram i kako ce nas dat u novine.Jebem joj mater,nadam se da je mrtva

Nadalje,jebeno su iritantni ljudi koji me dolaze pitat random pitanja na koja nebi trebao uopce odgovarati.Jučer mi doleti neka tuka na šalter i pita koliko košta karta za predstavu Romeo i Julija.Kad sam joj rekao da neznam,slijedio je onaj uobičajeni pogled nepovjerenja i pitanje: A ZAŠTO ONDA OVDJE PIŠE "INFORMACIJE"? ZATO JER NEKE LJUDE ZANIMA VOZNI RED BUSEVA MOŽDA? LOL :tired:
Također,svako malo mi doleti neki kreten: DI MOGU KUPIT KARTE ZA VLAK? LOL ;D Na kolodvoru za vlakove koji je 5 minuta hoda udaljen od autobusnog? Idiote? Umri? Isuse kriste

Nadalje,tu su turisti.Vecina su ok , pogotovo britanci , ali ono uvijek se nađe neki biser. Neki dan mi uleti neki kreten i počne se derat: TICKETS! AIRPORT! TICKETS!!111 Naravno,to je jedini engleski koji je znao..jebem mu mater.Otišao je ća mrmljajuci sebi nešto u bradu jer mu nisam mogao objasnit da lokalni autobusi voze do aerodroma.Jebem mu mater

Također,ljudi koji dođu bičat o cijenama su gej.HEJ BOLI ME KURAC MOŽEŠ LI SI TI TO PRIUŠTITI ILI NE ;D
Mrzim ljude