akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Men trenutno idu nakurac đšabankle s luijepim tijlelom al sa šabanskom facom.Onak,cura stoji na stanici u minjaku i baš si mislim: JENON KLO ISUS al ono,onfa skužđiš da je gadna ko kourac u faci ida ima žablje oči pa onda kažeš: LOL NE ;Dispričavam se
Citat: Điz - 21. Studeni, 2008., 23:15Men trenutno idu nakurac đšabankle s luijepim tijlelom al sa šabanskom facom.Onak,cura stoji na stanici u minjaku i baš si mislim: JENON KLO ISUS al ono,onfa skužđiš da je gadna ko kourac u faci ida ima žablje oči pa onda kažeš: LOL NE ;Dispričavam se OPET SI PIJAN MARIJO
Citat: Wildboy - 21. Studeni, 2008., 23:17Citat: Điz - 21. Studeni, 2008., 23:15Men trenutno idu nakurac đšabankle s luijepim tijlelom al sa šabanskom facom.Onak,cura stoji na stanici u minjaku i baš si mislim: JENON KLO ISUS al ono,onfa skužđiš da je gadna ko kourac u faci ida ima žablje oči pa onda kažeš: LOL NE ;Dispričavam se OPET SI PIJAN MARIJO Ja neželim komentirat!1 ;D
Ljudi koji napišu post od 124314 redova i briju da to po defoltu znači pametan post. LAWL.
Ja bih osobno điza iskoristio dok je pijan i napaljen.
Reputacija?