Kečap je sastavni dio svake pizze i kad to skineš, gotovo, to više nije pizza.
A i ne kužim kako ti to hrskavo i prepečeno tijesto može biti ukusno.
to!!!
da se razumijemo, ja tebi pokušavam dokazat da, vjeruj mi, pica u jednom špiri (a probao si picu u špiri) nije ništa manje finija od te pice. i isto tako možeš naručit picu s mozarelom, al ti ju lik neće naplatit 40 kn. a tamo je veličina te pice takva da ju ja nemrem cijelu pojest. stvar je u količini koju ti natrpa gore i kak ti skuha tijesto. i sigurno ćeš se najest.
ovo onak sum-upa tebe. 
al ono, ja se prejedem i od karijole. i onak boli me kurac kakva im je ponuda kad uvijek jedem istu pizu. I piza u špiri je ono, normalna piza kao u svim ostalim pizzerijama. i pica u špiri sa mocarelom je još uvijek pica u špiri sa debelim(debljim) tjestom i kečapom.
...koja vjerojatno jest fina i sve to, ali nije ista stvar. I jeo sam pizzu s mozarelom u šestici, a to iskustvo ne želim prepričavat.
sorry mr. bilder ne želim se najest kad idem jest nego ono bacam 40 kn u vodu da uživam u okusu i bukeu jebene pice. ak neš platim 40 kn (plus cuga) želim iz tog mjesta izać sit.
ne znam na kaj ti misliš, ali nijedna inteligentna picerija više ne koristi kečap. oni imaju svoj kečap, napravljeni, kao što rade kaže: iz tetrapaka (ili tube), samo što je još malo razrijeđen. slično ko kak ga moja stara radi kad doma radi picu.
uglavnom nevažno... vidim da ti unatoč svemu što sam ti rekao, neću promijenit mišljenje i da ćeš još uvijek uzdizat karijolu u nebesa.
činjenica je da to ne zaslužuje.
i ne da mi se više raspravljat.