avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
mrzim hardcore navijače. to su takva govna da je to nevjerojatno. imam ih par na faksu. dubrava style. e kuiš, ono burke, bil sam na gostovanju u splitu, sad zadnjem, e ono kak su mi tovari išli na kurac s onim [random riječi]. onda smo ih prle i krle nabili. a sjećam se jednom, kuiš ono, kad smo bili u irskoj, napili smo se ko budale, i jebemu, dođe prle i mazne 5 sladoleda. kuiš ono, sladoleda. znam da je sladoled prenehardcore za nas al ono bili smo pijani pa nas je bolio kurac, e. jebena govna. sravnit sjever sa zemljom
Ne znam zaš si ti tak uzbuđen seksualno?Oke, dobili su batine ne zasluženo. Tragedija, slažem se. Al ono, em je očekivano em je to dio tog njihovog ''sporta'' i ''načina života'' i ''esencija navijanja'' i ''ulična škola''.Jer ej, kad ja dobijem batina čist jerbo prolazim tu di su ti divni borci za slobodu, onda se ne bacaju riječi tipa ljudska prava, sloboda izražavanja, EU, ACAB, kurac palac.
faaca, tajkunu bosanski, nisi kompetentan govoriti o teškom uličnom životu i tučnjavama za preživaljavanje u surovom svijetupitati ćemo pilipa za mišljenje
pa da, dobro, samo me iživciralo što su neki govorili tipa, tako im i treba kad su radili nerede, a još se i jandrokovič ispričao slovačkome kolegi zbog "huliganizma" torcide u slovačkoj. to me iživciralo.
Jer ej, kad ja dobijem batina