avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Meni je iritantnija današnja mladež
Vratite posuđivanje iksiceMislim, jel sam ja tolko glup i propuštam nešto?Zašto bi se iksice uopće posuđivale?Kakav je to argument "mi smijemo s našim novcima što želimo"?To nisu naši novci. Država plaća 70% tog što uzmeš. I žale se na hranu. Kolko studentskih restorana postoji uopće? Nije ni bitno, dosta ih je. I možeš jest sve od mesa i juhe do kolača i sladoleda na iksicu.Ide mi već na živce to bičanje studenata općenito.Ak se potrudiš za prijemni, studiraš redovno i daješ sve u roku, studiraš besplatno.Imaš besplatan javni prijevoz, a možeš i nać posao preko studentskog servisa. Plus, ima beskonačno stipendija od državnih, županijskih, gradskih, privatnih... Studenti nekih fakulteta (ne znam koji sve faksevi, ja mogu na feru) mogu besplatno skidat windowse i sličan softver (recimo, ja mogu skinut besplatno Microsoftovog softvera tržišne vrijednosti par tisuća kuna). Daju ti popuste svugdje, čak i u Eplu. Postoji hrpa klubova studenata koji organiziraju razne fešte i gluposti, jeftinije za članove... Mislim, stvarno hrpu pogodnosti imaju studenti.Al ne. Treba se žalit na sve. Na osnovu... ničeg. :tired:
Gle ono, studenti. Čim ljudima daš mrtvi indeks u ruke 90% njih automatski popije svu pamet svijeta i traži da ih se zove kolegama i smrde i žale se. Živcira me to. Kolega. Ne volim kad me se zove tako I da, u Rijeci se za sitnu lovu naždereš ko irud. Fakat ono, loši ljudi. Loši, loši ljudi