avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ja sam prljavi ateist. Jej. Jeste bili ikad u crkvi uopće? Svaki put isti kurac+random sranja ovisno o svećeniku. Po meni je vjera = čovječnost. Dodatak: Molit se možeš i doma. "Bog" će to ionako vidjeti.
Citat: beaver hunter - 07. Siječanj, 2010., 00:3987% katolika a od toga 10 posto ide u crkvu i ekšuali mari za to. da je 87% stvarnih katolika koji svaku barem drugu nedjelju idu u crkvu, ispred katedrale u zagrebu bi svaku nedjelju došlo 200 000 ljudi. a svi znamo da ih ne dođe ni 50, osim kad su neki blagdani. pa kakve to veze ima?katolik viruje u svoga boga, isusa i sve te stvari vezane uz to. neki katolik ide na misu, neki neide. onaj koji ide reći će da viruje u to, onaj koji neide, a katolik je, će reći isto da viruje u to, samo eto, to mu je propust, to što nije praktični katolik. ali naposljetku je katolik, kakav god bija.
87% katolika a od toga 10 posto ide u crkvu i ekšuali mari za to. da je 87% stvarnih katolika koji svaku barem drugu nedjelju idu u crkvu, ispred katedrale u zagrebu bi svaku nedjelju došlo 200 000 ljudi. a svi znamo da ih ne dođe ni 50, osim kad su neki blagdani.
da, ti znaš sa koliko, 18 godina. daj molim te...
Citat: presveti - 07. Siječanj, 2010., 01:04da, ti znaš sa koliko, 18 godina. daj molim te...Zato ti znaš.
da, ti znaš sa koliko, 20 godina. daj molim te...
Znači, samo alternativci imaju stavove. Genijalno.Izjasni se po pitanju vjere.