avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Logika. =D>
zar nije u ljudskoj logici da ne zaključuje nešto prema ... nula poznatih primjera?
jesi prije par postova. trebam kvoutat?
jea, imam 5 iz logike.
Ja sam prljavi ateist. Jej. Jeste bili ikad u crkvi uopće? Svaki put isti kurac+random sranja ovisno o svećeniku. Po meni je vjera = čovječnost. Dodatak: Molit se možeš i doma. "Bog" će to ionako vidjeti.
dobro, npr. einstein, tuđman. ne pada mi na pamet još, ali ono, to je tako. pa uvik se vrate znanstvenici vjeri. jer svi će ti reći, nema drugog objašnjenja za sva nastala sranja osim toga.
Citat: tetronic - 07. Siječanj, 2010., 00:51Ja sam prljavi ateist. Jej. Jeste bili ikad u crkvi uopće? Svaki put isti kurac+random sranja ovisno o svećeniku. Po meni je vjera = čovječnost. Dodatak: Molit se možeš i doma. "Bog" će to ionako vidjeti. isti kurac, rednom sranja, bog pod navodnicima.
Citat: presveti - 07. Siječanj, 2010., 01:19dobro, npr. einstein, tuđman. ne pada mi na pamet još, ali ono, to je tako. pa uvik se vrate znanstvenici vjeri. jer svi će ti reći, nema drugog objašnjenja za sva nastala sranja osim toga.to nitko neće reć osim moje babe iz Črbovca.