http://www.facebook.com/profile.php?id=100000666369430ova osoba...sada sam se mirno posvađao sa njom...jer hej,ona je awesome ako je nekome Pakistancu koji je bio na odmoru u Opatiji rekla da želi biti sa njim,i kasnije ga je dodirivala samo sa štapom jer je smrdio :tired: jbt,možda čovjek ne koristi isti omekšivač rublja...sad sam postao frend sa tim dečkom jer je ok,i fakat ne kužim tu kuju...ofc,kada sam ja htio biti sa njom,još je nabacila i srbina i bosanca,tako da ima tri etničke skupine iz kojih će birati dečka :tired: ukratko,ne možeš joj reći niti jednu lijepu riječ,jer hej,ona je emo...i ide mi na kurac kurčenje kako je ona emo i kako obožava Andya Sixxa...neka se karaju negdje pa neka joj napravi dijete,jebem joj mater neodgojenu snobovsku...čim čuje riječ rad,odmah vrišti ko neka glupača...jer hej,ona je emo,ona mora biti lijena...zato joj soba izgleda kao da ju je tenk pregazio...mrzim je iz dna duše i želim da crkne na najgori način...
i da...ona je emo biatch...navali narode!(sakat će vam karu ako treba i besplatno,samo recite da ste emo...ja nisam pao na njene nagovore da postanem emo :tired: ) \

/