avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Citat: Clouseau - 10. Lipanj, 2010., 08:22Citat: presveti - 10. Lipanj, 2010., 08:05što sad to znači?pantera i megadeth ne valjaju? po čemu to?Odgovorit ću ti na isti način ko i onoj klinki jučer - jer su smeće.Kako da ja ljudima koji su od treš metala čuli eventualno "veliku četvorku" (i još ovako neke merda bendove koji naginju više coreu nego thrashu) objasnim zaš oni ne valjaju? Ne možemo razgovarati o nečemu šta niste nikada čuli. Sad će opet doć Ixy i zaključit kako ja mislim da imam superioran ukus vjerojatno.ja volim ta 2 benda jako, pa ono, reci zašto tebi ne valjaju.
Citat: presveti - 10. Lipanj, 2010., 08:05što sad to znači?pantera i megadeth ne valjaju? po čemu to?Odgovorit ću ti na isti način ko i onoj klinki jučer - jer su smeće.Kako da ja ljudima koji su od treš metala čuli eventualno "veliku četvorku" (i još ovako neke merda bendove koji naginju više coreu nego thrashu) objasnim zaš oni ne valjaju? Ne možemo razgovarati o nečemu šta niste nikada čuli. Sad će opet doć Ixy i zaključit kako ja mislim da imam superioran ukus vjerojatno.
što sad to znači?pantera i megadeth ne valjaju? po čemu to?
Volpejprasti gugl.
To je opcija. Koja po difoltu nije ni uključena.Okej, kužim da je to forsanje u tvom stilu "forsanja hejtanja", al daj bar nešto zanimljivo onda.
Ne znam, živcira me što me grebu kosti kad guram penis u ribu, a ako je prvo očistim, onda se raspadne.
Dolje lijevo. Ne razumijem kako vas može živcirat OPCIJA. Koja se može isključit.HEJ ŽIVCIRA ME OPCIJA MIJENJANJA VIZUALIZACIJA U WINAMPU.