HCL.HR

Bića, stvari i pojave koje vas živciraju

• 13735 Odgovora
  • 1037889 Hitova
*

juli

• n00b
  • 0
  • <3
Odg: Bića, stvari i pojave koje vas živciraju
« Odgovori #7050 : 30. Lipanj, 2010., 17:05 »
nedostojnost

ustvari i ne znam zašto me briga, al opet
blaa

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #7051 : 01. Srpanj, 2010., 13:37 »
Živcira me jedna vrsta ljudi. I to na smrt me živcira.

Dvije babe parkirale fino auto u dvorište od kuće, zablokirale auto i sad ne mogu po sladoled.  :wildboy: Al dobro manje bitno...

Uglavnom, parkirale se u dvorište od moje kuće, zablokirale auto, zatim ležerno zvone na vrata, ja otvorim, vidim da je jedna polućorava i tri četvrtine retardirana, a druga mi uvaljuje knjigu o magnetizmu.

Ja njoj onako, gospođo, znam ja više o magnetizmu nego što piše u toj knjizi, neću kupiti. Ona opet, ali jeste li znali nešto bla bla zemlja kompas polovi pička materina, ja gospođo, ne treba mi, hvala, ona opet nešto, ja opet, GOSPOĐO, molim vas, ne treba mi knjiga!

I ona opet  :tired:

Pa sam izašao iz kuće, i otpratio je do ceste i rekao joj, molim vas, prošećite, ajde, da ne bi bilo problema, ona me pogleda u sažaljenju kao, zašto ne želim kupiti knjigu. Ja, zato što mi ne treba (Ozbiljno, ne znam kad sam imao više strpljenja)... nakon toga sam ju gledao kao da ću ju ubit jedno 10 sekundi najmanje pa se pokupila.

Nešto sam slušao da su to nekakve izvidnice za pljačkaše, šta ja znam. Da se vidi kakav je standard, ovo ono (htjela je uć u kuću ali radije bih joj noge polomio nego puštao unutra)

Auto i dalje stoji dolje  :tired: I šta ja znam, čekam babe i gubim živce...

Koji jebeni kurac, je se može to tužit, remećenje mira neki penis nešto. Mislim hoću sladoled jebemu mater... ne znam, gađat ću ju kamenjem kad se vrati. Sad valjda siluje nekog drugog u ulici... jebem im mater prljavu...

« Odgovori #7052 : 01. Srpanj, 2010., 13:39 »
Imaš ključeve nekakve? Duboko u sebi znaš što ti je činiti.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #7053 : 01. Srpanj, 2010., 13:42 »
Ma neću, iskreno strah me išta napraviti. Svašta se priča okolo. I sve češće ovakve babe dolaze... Bogzna čiji je to auto zapravo...

To je neka rasa ko cigani, namjerno ti se tako bacaju pod živac, samo da im daš povoda da ti neki kurac srede... ne znam

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #7054 : 01. Srpanj, 2010., 14:42 »
tuć, tuć i tuć.

dolazili su nama tak neko vrijeme jehovini svjedoci jer ih je moj buraz jednom kad je bio sam doma i kad mu je bilo dosadno pozvao u kuću i rekao im da imaju 10 minuta da ga nagovore da uđe u sektu. onda su debatirali o postanku svemira, isusu i kristu, ljubavi i bogu, židovima i homoseksualcima. čru story. na kraju im je rekao da ih ne želi jer naime, nije ih nikad ni želio.

ali...

big mistake. ekipa sad dolazi svako malo u nadi da će ti se mišljenje promijenit. užasno su dosadni i stalno pitaju jel gospodin danijel doma (moj buraz). savršeno je u biti. buraz sad hejta kaj ih je ikad pozvao al ono. ko mu kriv  :wildboy:

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #7055 : 01. Srpanj, 2010., 14:56 »
Potratio 10min na wikipediji čitajući zašto su 50/50 šanse da će kod 21. flipanja novčića ispasti pismo iako je u prošlih 20 za redom ispala glava. Jebote kako na netu ima 1000 zanimljivog sadržaja kad ja imam 1000 za učit, a nema ništa kad mi je dosadno.

Sigurno ima i o tome članak. Dovraga!  :wildboy:

« Odgovori #7056 : 01. Srpanj, 2010., 14:58 »
Zato jer je u bilo kojem bacanju novčića šansa da će ispasti pismo 50/50?  :wildboy:
Ako govorimo o novčiću koji samo s jedne strane ima pismo, jel.

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #7057 : 01. Srpanj, 2010., 15:04 »
Da, ali su šanse da ćeš zavrtit 21 pismo za redom 1 u 2 000 000.
Uglavnom čitao sam o tendenciji ljudi da vjeruju da imaju veće šanse za pismo nakon 20 glavi. Ako te baš zanima....ferovče  :hiha2:

« Odgovori #7058 : 01. Srpanj, 2010., 15:07 »
Pae, šanse da ćeš uspjet bacit 21 pismo zaredom jesu male, al vjerojatnost za dobit pismo pri pojedinačnom bacanju novčića je uvijek 50/50, neovisno o tome koliko si dotad puta zaredom bacio pismo. ;D

A ljudi su retaji, ništa novo.

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #7059 : 01. Srpanj, 2010., 15:15 »
Većina ljudi u to vjeruje, ako ne i svi.
Ako igraš rulet i vidiš da je 10 puta za redom pao crni broj pomisliš da nema šanse da padne i jedanajsti put i kladiš se na crveno. To je jednostavno ljudska psiha jebem vam boga, nemojte mi sad tupit "buhuhu, ja sam pametan, znam da su šanse i dalje 50/50".

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #7060 : 01. Srpanj, 2010., 15:17 »
Ne treba biti pametan pa reći da su šanse 50/50 i dalje  :wildboy:

:hiha:

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #7061 : 01. Srpanj, 2010., 15:18 »
Treba jer su šanse da će past crvena 47.37%. Ha!  :hiha:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #7062 : 01. Srpanj, 2010., 15:24 »
Ae ne seri  :wildboy:

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #7063 : 01. Srpanj, 2010., 15:26 »
Zezam se, zapravo su 48 i nešto%....nula je zelena jel  :ementaler:

« Odgovori #7064 : 01. Srpanj, 2010., 15:56 »
Bit je u tome što šanse da će jedanaesti po redu od njih jedanaest iznositi naspram prvog pokušaja.. koliko, 1 naprema 2 na jedanaestu ? :hiha:

Tj, ne znam, trebao bi to sada učiti, statistiku, javim vam kroz par dana lol. :wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9