Živcira me jedna vrsta ljudi. I to na smrt me živcira.
Dvije babe parkirale fino auto u dvorište od kuće, zablokirale auto i sad ne mogu po sladoled.

Al dobro manje bitno...
Uglavnom, parkirale se u dvorište od moje kuće, zablokirale auto, zatim ležerno zvone na vrata, ja otvorim, vidim da je jedna polućorava i tri četvrtine retardirana, a druga mi uvaljuje knjigu o magnetizmu.
Ja njoj onako, gospođo, znam ja više o magnetizmu nego što piše u toj knjizi, neću kupiti. Ona opet, ali jeste li znali nešto bla bla zemlja kompas polovi pička materina, ja gospođo, ne treba mi, hvala, ona opet nešto, ja opet, GOSPOĐO, molim vas, ne treba mi knjiga!
I ona opet :tired:
Pa sam izašao iz kuće, i otpratio je do ceste i rekao joj, molim vas, prošećite, ajde, da ne bi bilo problema, ona me pogleda u sažaljenju kao, zašto ne želim kupiti knjigu. Ja, zato što mi ne treba (Ozbiljno, ne znam kad sam imao više strpljenja)... nakon toga sam ju gledao kao da ću ju ubit jedno 10 sekundi najmanje pa se pokupila.
Nešto sam slušao da su to nekakve izvidnice za pljačkaše, šta ja znam. Da se vidi kakav je standard, ovo ono (htjela je uć u kuću ali radije bih joj noge polomio nego puštao unutra)
Auto i dalje stoji dolje :tired: I šta ja znam, čekam babe i gubim živce...
Koji jebeni kurac, je se može to tužit, remećenje mira neki penis nešto. Mislim hoću sladoled jebemu mater... ne znam, gađat ću ju kamenjem kad se vrati. Sad valjda siluje nekog drugog u ulici... jebem im mater prljavu...