avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
više nisam in, osjećam se ko ixy
Citat: Cutko - 08. Kolovoz, 2013., 10:36Pozdrav.Zovem se Milos,i iz Srbije sam.Imam 11 godina i Minecraft sam poceo igrati od 1.7 verzije.Minecraft mi je omiljena igra,i vecinom samo nju i igram.Kada sam nervozan volim da upalim svoj svet i pocnem graditi.To me opusta.Minecraft igram iz jos jednog razloga,a to je sto samom gradnjom sirim svoju kreativnost.Provodim dosta vremena na Youtubu i Minecraftu.Jedni od omiljenih youtubera su mi:Smosh,PewDiePie,Zzumche i Marty.Mnogo ljudi je culo za Minecraft od mene.Dva puta sam drzao Minecraft server,a to mozete i videti na Zzumchetovom snimku pod imenom TheMinecraftHat goofing around.TheMinecraftHat je moj stari kanal.Ali to sada nije bitno,u glavnom moj trenutni Youtube kanal je MrBoxGenius i snimam malo na nasem jeziku,i malo na Engleskom.HCL Server shvatam kao jedan ozbiljan server i dobar server.Nisam neki ljubitelj PVP-a i PVP servera.Serveri,to jest vrsta servera koje najvise volim su naravno Vanilla serveri.Vecinu stvari o Minecraftu sam naucio sa mojim prijateljem Slobodanom tako sto smo cesto igrali zajedno na mojem privatnom hamachi serveru,a naravno i on je dolazio kod mene pa smo zajedno igrali.Mnogo toga sam naucio od njega.HCL Server je po meni najbolji server na svetu.Pozdrav!11 godisnji problemi i nervoza hnng
Pozdrav.Zovem se Milos,i iz Srbije sam.Imam 11 godina i Minecraft sam poceo igrati od 1.7 verzije.Minecraft mi je omiljena igra,i vecinom samo nju i igram.Kada sam nervozan volim da upalim svoj svet i pocnem graditi.To me opusta.Minecraft igram iz jos jednog razloga,a to je sto samom gradnjom sirim svoju kreativnost.Provodim dosta vremena na Youtubu i Minecraftu.Jedni od omiljenih youtubera su mi:Smosh,PewDiePie,Zzumche i Marty.Mnogo ljudi je culo za Minecraft od mene.Dva puta sam drzao Minecraft server,a to mozete i videti na Zzumchetovom snimku pod imenom TheMinecraftHat goofing around.TheMinecraftHat je moj stari kanal.Ali to sada nije bitno,u glavnom moj trenutni Youtube kanal je MrBoxGenius i snimam malo na nasem jeziku,i malo na Engleskom.HCL Server shvatam kao jedan ozbiljan server i dobar server.Nisam neki ljubitelj PVP-a i PVP servera.Serveri,to jest vrsta servera koje najvise volim su naravno Vanilla serveri.Vecinu stvari o Minecraftu sam naucio sa mojim prijateljem Slobodanom tako sto smo cesto igrali zajedno na mojem privatnom hamachi serveru,a naravno i on je dolazio kod mene pa smo zajedno igrali.Mnogo toga sam naucio od njega.HCL Server je po meni najbolji server na svetu.Pozdrav!