HCL.HR

Blokići

• 41 Odgovora
  • 6239 Hitova
*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
Odg: Blokići
« Odgovori #30 : 28. Listopad, 2009., 19:53 »
Kao što rekoh, Epl.  :approve

:wildboy:

Uostalom, nije isti papir. Dost je deblji/izdržljiviji/kvalitetniji.  :ementaler:
A i čvrsti je uvez te se neće raspasti nakon tri dana nošenja u ruksaku. Al da, skupe beskonačno. :wildboy:

« Odgovori #31 : 28. Listopad, 2009., 20:01 »
Vama se bilježnice raspadaju?  :wildboy:
Mislim, da, korice tih blokića će definitivno ostat dulje očuvane nego obične bilježnice, al sam papir unutra...
Ne znam šta vi radite s tim bilježnicama.  :(

*

Illidan

• 2748
  • DECKI LOL
    • Hrvatska Cyber Liga
« Odgovori #32 : 29. Listopad, 2009., 01:39 »
ne znam ni ja, al moje bilježnice iz npr srednje fakat fejlaju krista  :(

dok jedan blokić iz osnovne u kojemu sam vodio svoju superkul igru prodavanja i kupovanja svega na svijetu još uvijek stoji... skoro pa neokrznut  :hiha:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #33 : 29. Listopad, 2009., 09:53 »
ne znam ni ja, al moje bilježnice iz npr srednje fakat fejlaju krista  :(

dok jedan blokić iz osnovne u kojemu sam vodio svoju superkul igru prodavanja i kupovanja svega na svijetu još uvijek stoji... skoro pa neokrznut  :hiha:

MOAR!!! želim znat sve o toj igri  :(

*

Illidan

• 2748
  • DECKI LOL
    • Hrvatska Cyber Liga
« Odgovori #34 : 29. Listopad, 2009., 11:27 »
a ono, tipično smeče reklo bi se, al u 5. - 6. razredu je bilo kul  :ementaler:

npr krenem s određenim kapitalom, tipa za rođendan sam dobio novi monitor... zaključim da mi taj monitor ne treba i prodam ga za npr 1500 kuna, onda s tim novcima kupim npr. superkul dvd pržilicu koju onda nitko nije imao, te recimo 50 praznih dvdova... posudim dvd iz videoteke (jer hej, tad 80% ljudi nije ni imalo internet, a nesto jace od ISDNa nije ni postojalo u hrv) koji bi mogao zanimati ljude, te ga spržim x10 npr , i onda prodajem za 30 kuna... recimo da uspijem sve prodat sada moj kapital iznosi 1500 kuna, s tim da posjedujem "besplatnu" pržu koju sam otplatio prodavanjem devedejova... i tak kreneš, i onda prelaziš na sve kulnije stvari, dok se ne počneš trejdati s npr manjim firmama ili nešto

s tim da su u blokiću bile točne cijene svega, izračuni, onak... veselilo me to

djetinjstvo  :(

« Odgovori #35 : 29. Listopad, 2009., 11:39 »
Giku.  :(

*

Easy

• 1119
  • disi
« Odgovori #36 : 29. Listopad, 2009., 11:42 »

npr krenem s određenim kapitalom, tipa za rođendan sam dobio novi monitor... zaključim da mi taj monitor ne treba i prodam ga za npr 1500 kuna, onda s tim novcima kupim npr. superkul dvd pržilicu koju onda nitko nije imao, te recimo 50 praznih dvdova... posudim dvd iz videoteke (jer hej, tad 80% ljudi nije ni imalo internet, a nesto jace od ISDNa nije ni postojalo u hrv) koji bi mogao zanimati ljude, te ga spržim x10 npr , i onda prodajem za 30 kuna... recimo da uspijem sve prodat sada moj kapital iznosi 1500 kuna, s tim da posjedujem "besplatnu" pržu koju sam otplatio prodavanjem devedejova... i tak kreneš, i onda prelaziš na sve kulnije stvari, dok se ne počneš trejdati s npr manjim firmama ili nešto

:ave: Koji kapitalist. :ave:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #37 : 29. Listopad, 2009., 11:50 »
btw trebam dobru kemijsku. koje su kul osim parkerica? izgubijo sam svoje ;(((
Rotring tikky. Imao sam par, ownaju, a jeftine su, ja sam ih nabavljao za 20-30kn.

Sad ih ne mogu nigdje naci nazalost :(

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #38 : 29. Listopad, 2009., 15:31 »

ok, ovo prvo mi je jasno. imaš sve to prodaješ, kupuješ. ali ovaj kraj mi nije jasan. ti posjeduješ firme?

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #39 : 29. Listopad, 2009., 15:31 »
ne lajkam rotring tiki.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #40 : 29. Listopad, 2009., 22:35 »

*