RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
da,a onda u nastavku ludila samelje i tebe i poneku bebu kaj se nađe na ulici....
spojite ovu temu sa pasima.
Citat: presveti - 31. Kolovoz, 2009., 10:41spojite ovu temu sa pasima.Neću bit nacist, ali evo.....osip mi izbio I ona cijena na Njuškalu - 5000kn. Ne znam stvarno zašto bi itko davao tolike pare.....ne znam. Koliko ti godina imaš i koji posao ako smijem pitat?
Citat: Lazy - 30. Kolovoz, 2009., 11:28Citat: team_ware - 30. Kolovoz, 2009., 07:50Citat: Zapi - 30. Kolovoz, 2009., 01:36da ga možeš istrenirat e jel znaš koga da drži te pse??Ne, žao mi je,ja ti provodim svoje slobodno vrijeme na planini tako da znam samo za Labradore,to su mi nekako naj kerovi
Citat: team_ware - 30. Kolovoz, 2009., 07:50Citat: Zapi - 30. Kolovoz, 2009., 01:36da ga možeš istrenirat e jel znaš koga da drži te pse??Ne, žao mi je,ja ti provodim svoje slobodno vrijeme na planini tako da znam samo za Labradore,to su mi nekako naj kerovi
Citat: Zapi - 30. Kolovoz, 2009., 01:36da ga možeš istrenirat e jel znaš koga da drži te pse??Ne, žao mi je,ja ti provodim svoje slobodno vrijeme na planini tako da znam samo za Labradore,to su mi nekako naj kerovi
da ga možeš istrenirat e jel znaš koga da drži te pse??
5 soma kažeš moj bratić ima dva komada,čistokrvni su.Jednu kuju skroz bijelu,malo po njuški brijem crne točkice i smeđeg muškog Ne znam ak mi daš pet soma ja mu ukradem pse i prodam ih tebi
rotvajler rula