HCL.HR

Čudne navike.

• 70 Odgovora
  • 10266 Hitova
*

Điz

• 626
  • On je svugdje
Re: Čudne navike.
« Odgovori #45 : 25. Ožujak, 2008., 21:57 »
Ja krevet nikad ne radim :wildboy: Također,odjecu umjesto da spremim u ormar samo bacim na porazbacani krevet,a kad idem leć stavim je na kofer od gitare i to mi ful smeta jer izgleda ko govno,ali jebemu lijen sam :wildboy:

*

DarX

• 1358
« Odgovori #46 : 25. Ožujak, 2008., 22:13 »
ja šta izvadim iz ormara to vraća netko drugi. sve il je na krevetu il po foteljama i stolicama :hihi:

*

morski_pas

• 592
  • Team Zissou
« Odgovori #47 : 26. Ožujak, 2008., 15:55 »
Ja krevet nikad ne radim :wildboy: Također,odjecu umjesto da spremim u ormar samo bacim na porazbacani krevet,a kad idem leć stavim je na kofer od gitare i to mi ful smeta jer izgleda ko govno,ali jebemu lijen sam :wildboy:

isto. al, ono isto.  :wildboy:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #48 : 26. Ožujak, 2008., 16:17 »
mamini sinovi

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #49 : 26. Ožujak, 2008., 16:21 »

također  :D :D

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #50 : 26. Ožujak, 2008., 16:26 »
Ja općenito u krevetu pošto je do zida između kreveta i zida moram imati barem 1 trenerku viška inače to nije moj krevet  :piva:

« Odgovori #51 : 26. Ožujak, 2008., 16:50 »
- Nikad ne gasim PC (osim restart pri instalaciji nekog programa il updateu). Dok spavam nešto pustim na PCu da svira cijelu noć i onda često čujem u snu te pjesme.

- Jednom prilikom sam kupovao nešto i imao dosta para u novčaniku, ali jedna novčanica. Vratio prazan novčanik u stražnji džep a kusur u prednji. Taj dan mi ukrali novčanik. Od tad uvijek nosim pare u prednjem desnom džepu, skupa s mobitelom, novčanik (prazan, da) u stražnjem desnom, a uz to maramice u stražnjem lijevom, a žvake i ključeve u prednjem lijevom.

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #52 : 26. Ožujak, 2008., 17:12 »
e,to sđepovima..sve mora stajat tocno u odredenom depu..mobitel i pare u prednjem desnom na hlacama..novcanik u straznjem desnom na hlacama..cigarete u unutarnjem depu u jakni..upaljac u ljevom depu na hlacama ili u jakni..

« Odgovori #53 : 26. Ožujak, 2008., 17:18 »
Mogu se okladit u čelik da apsolutno svi izmišljate ovo s džepovima.  :tired:

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #54 : 26. Ožujak, 2008., 17:20 »
Meni novčanik obavezno u stražnjem desnom džepu... ostalo proizvoljno..

ovisno o jakni, ali ako nosim jednu specifičnu onda u unutarnjem džepu jakne cigarete...

*

Mr.T

• 2875
« Odgovori #55 : 26. Ožujak, 2008., 17:24 »

također  :D :D
i onda premećem, sa stolice na krevet kad se dignem i sa kreveta na stolicu kad idem spavat :ementaler:

« Odgovori #56 : 26. Ožujak, 2008., 17:40 »
same here  :kingmortal:

*

noda

• 2547
« Odgovori #57 : 26. Ožujak, 2008., 18:14 »
Meni novčanik obavezno u stražnjem desnom džepu... ostalo proizvoljno..

ovisno o jakni, ali ako nosim jednu specifičnu onda u unutarnjem džepu jakne cigarete...

heh, meni mobitel uvijek u lijevom džepu, a pare i dokumenti u desnom, ali uvijek, i u jaknama i u trapericama, trenirkama, bilo cemu, uvijek tako. Kad pokusam obratno stavit ko da se zblesiram i ko da sam dezorijentiran. cudnovato

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #58 : 26. Ožujak, 2008., 18:18 »
ja uvijek pokušavam mob maknut dalje od jaja, panično se bojim zračenja :wildboy:
sve po džepovima od jakete držim, a kad je ljeto onda u svoju trusty o'neill pederušu :thumbs:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #59 : 26. Ožujak, 2008., 18:23 »
Mogu se okladit u čelik da apsolutno svi izmišljate ovo s džepovima.  :tired:

bar za mene znaš da je istina.  :tired:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9