avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
/Škorpion zamoli žabu da ga prenese preko rijeke. Žaba: ''Neću. Ubost ćeš me. ''Škorpion: ''Neću, zašto bi to napravio, pa onda ćemo se oboje utopiti.''Žaba ga posluša i na pola puta preko rijeke osjeti bol u leđima. Žaba: ''Zašto si to napravio budalo? Sad ćemo oboje umrijeti!''Škorpion: ''Ne mogu si pomoći, to mi je u prirodi.''/
ne slušaj poganog kapitalista. odi doma. neko reče, fino ćeš napunit baterije i bit čio i kul za posao. u oba slučaja posao će biti obavljen ali ćeš u prvom i ti biti sretan. ko zna kad ćeš opet te ljude vidjet, a posla će uvijek bit.
zadaće se pišu
Citat: beaver hunter - 13. Kolovoz, 2010., 17:12ne slušaj poganog kapitalista. odi doma. neko reče, fino ćeš napunit baterije i bit čio i kul za posao. u oba slučaja posao će biti obavljen ali ćeš u prvom i ti biti sretan. ko zna kad ćeš opet te ljude vidjet, a posla će uvijek bit.Posla će uvijek bit? Lol, ne. U oba slučaja će posao biti obavljen, da, samo što ovako moze svaki dan po 10h radit i riješit to kako treba, dok će u drugom slučaju radit po 22h i odradit ga pod mus kako treba. Vise ce mu kreativnosti i "baterija" otic pri 22h rada u komadu nego pri 10h rada Ja uvijek prvo glasam da se odradi posao i onda nakon toga ide radit sta vec covjek hoce. Da, jedan sam od onih koji je zadacu pisao odmah nakon skole tj rucka, cisto zato da mogu otic van i zajebavat se i ne mislit na to.
život na rubu