Naime, vjerujem da je većina nas slično godište...znači 20-25 godina i tak.
Uglavnom, proveli smo djetinjstvo većinom idolizirajući velike avanturiste, akcijske junake i te spike.
i sad, čitam onaj topic škola/faks/posao od prije dosta vremena i ono, vidim dosta ekipe se nabrijava na neki desk job, programiranje, pizdarije, crtkaranje. Uglavnom, prije jedno 2 tjedna razmišljao sam i uvhatila me panika lošeg života. Ono, sjedit za nekim stolom i radit sranja čitav život.
Ono, zanima me jel se to vama događalo...ustvari, dali bi se stvarno zadovoljili tim "dosadnim" životima? Neznam, hoćete li voljno zamjeniti dječačke snove o gusarima, arheolozima i avanturistima
sa rendom desk-jobovima (ako ste ih uopće imali)? Hoće li takav način života vas doista ISPUNITI?
mislim kolke god bile pare u programiranju il neznam čemu..
nemogu se izrazit.
uglavnom u get the point..valjda. Što očekujete od svog mid-lifea
što ste htjeli biti kad ste bili klinci etc...
edit: FAK NISAM PROČITAO OSTATAK treda, idem sad ;(
edit2: pročitao, banan je tred, kad će lock
bok
ovisi koji desk job
imam desk job, koji takodjer trazi prisutnost na raznim dogadjanjima.
prosli mjesec rovinj
Sutra tuhelj
sljedeci tjedan pula i opatija
sljedece godine planiram na sva ona E3 dogadjanja i te pizdarije
sve sponzorirano, naravno.
ono, nisam gusar, al jebiga.
iako sam ko klinac htio bit nešto sasvim drugo, ali zbog megalomanstva zaboravio što, nije istina da se i danas ne mogu ispuniti neki snovi koje si kao klinac imao. Možda zvuči čudno, ali mislim da sam u pravu ako kažem da većina ljudi uživa najviše u onim trenucima koje ih podsjećaju na djetinjstvo.
Ne igram UT samo i samo zato što mi je zabavan, nego zato što me podsjeća na bezbrižne dane srednje
Pomfri i hrenovke su danas odvratne, ali ih jedem samo zato jer me podsjećaju na Lovran od prije...puf, 8 godina.
Karikiram sad, al ono, ako SI NAPRAVIŠ ODLIČAN PUT ŽIVOTA (;() možeš uživat u svim blagodatima zaboravljenog djetinjstva, neovisno kojim poslom se bavio.
Iako, dobro, pekari nemaju budućnost po tom pitanju