HCL.HR

Dream job

• 57 Odgovora
  • 7070 Hitova
*

Zapi

• Gost
Odg: Dream job
« Odgovori #15 : 22. Siječanj, 2010., 15:09 »
neznam, besperspektivna sam drolja. želim bit čuvar nekog imanja negdje daleko. to mi sad špica.

sam čekam vekija da počne sa svojim iluzijama o karijeri :hihi:

edit
za grgu bi bilo savršeno high class ugostiteljstvo. jedan je od jako malo ljudi koje znam (možda i jedini u potpunosti) za vrhunskim đejms bond skillom bez previše pretencioznosti i homoseksualnosti.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #16 : 22. Siječanj, 2010., 15:12 »
ima ga, da. al previše se u zadnje vrijeme nabrijava na thugstvo. to mu ruši đejms bond skill.

*

marijan

• *
  • 71
  • its fitty
« Odgovori #17 : 22. Siječanj, 2010., 15:22 »
thugstvo je potrebno u današnjem svijetu laži,

svijetu obmana.  :hiha2:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #18 : 22. Siječanj, 2010., 15:34 »
ok, geniji. mislio sam na posao tipa precednik amerike, vlasnik microsofta, prodavač nekretnina na marsu.

sjedenje na fotelji dok ti AJ puši kitu i za to plaća 1000 eura, ne samo da je apsurdno nego nije posao u pravom smislu riječi. je za nju. al ne za tebe

Ko si ti da određuješ granice mojih mogućnosti  :hiha2: Odbijam sudjelovati u ovom topicu  :hiha:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #19 : 22. Siječanj, 2010., 15:37 »
dream job realni

rad u nekoj kul novinskoj kući ili na nekoj televiziji s nacionalnom koncesijom. ako je riječ o novinama, imat svoju kolumnu u sportskom dijelu. ić na tekme, radit izvještaje ovo ono. kul. ako je riječ o tvu, bit novinar u sportskoj redakciji ili bi volio bit urednik programa. gledat nove serije, filmove, kupovat kul stvari a ne smeća poput hannah montana i ne znam. kul bi bilo i bit sportski komentator. imat plaću od 10 k kuna i rulovat.

dream job nerealni

imat neki birc, klub il neš kojeg će mi poklonit neka random osoba. brinut se za goste da im uvijek bude savršeno. imat pecto novaca i svega.

baš sam jučer razmišljao kako me briga za one moralne pizdarije tipa nije mi važno kolko zarađujem, važno je da sam sretan na poslu. ili ne znam, nikad neću gazit preko drugih nevažnih ljudi u mom životu samo kako bi dospio do boljeg plaćenog posla. e baš ono želim. želim imat jako puno novaca. da minimalno 20 k kuna svaki mjesec kapne na račun. i bit će me briga što kolege misle o meni, poslat ću im razglednicu s bora bore.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #20 : 22. Siječanj, 2010., 15:40 »
ok, geniji. mislio sam na posao tipa precednik amerike, vlasnik microsofta, prodavač nekretnina na marsu.

sjedenje na fotelji dok ti AJ puši kitu i za to plaća 1000 eura, ne samo da je apsurdno nego nije posao u pravom smislu riječi. je za nju. al ne za tebe

Ko si ti da određuješ granice mojih mogućnosti  :hiha2: Odbijam sudjelovati u ovom topicu  :hiha:

sorry, znao sam da će kad tad ovaj topic otvoriti i to pitanje. ja tebe wowim filipe i znam da će od tebe bit uspešan čovjek  :ementaler:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #21 : 22. Siječanj, 2010., 15:41 »
volio bit urednik programa. gledat nove serije, filmove, kupovat

kriste, jadna ta televizija :wildboy:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #22 : 22. Siječanj, 2010., 16:17 »
volio bit urednik programa. gledat nove serije, filmove, kupovat

kriste, jadna ta televizija :wildboy:

pa ne znam na što insinuiraš ali ak neko zna što je mainstream i što bi većina voljela gledat onda sam to ja.

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #23 : 22. Siječanj, 2010., 16:25 »
 :wildboy: :wildboy:

« Odgovori #24 : 22. Siječanj, 2010., 16:25 »
Već vidim.

Citat:
Odabrao Đelo Hađiselimović Davor Igrić.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #25 : 22. Siječanj, 2010., 16:34 »
ja dišem s narodom; moj srce kuca za svakog građanina ove zemlje; ako netko zna što građanin RH želi na svom programu, ja znam.  :ementaler:

al ne, istina je da bi moji filmovi, serije i dokumentarci rulali krista. al volio bi bit na nekoj komercijalnoj televiziji, da ne moram puštat europska smeća.

« Odgovori #26 : 22. Siječanj, 2010., 16:40 »
ja dišem s narodom; moj srce kuca za svakog građanina ove zemlje; ako netko zna što građanin RH želi na svom programu, ja znam.  :ementaler:

al ne, istina je da bi moji filmovi, serije i dokumentarci rulali krista. al volio bi bit na nekoj komercijalnoj televiziji, da ne moram puštat hrvatska smeća.
:wildboy:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #27 : 22. Siječanj, 2010., 16:51 »
dobro ajd i to isto. svaki inteligentni građanin ove zemlje volio bi program koji ja dajem. ne bi bilo serija poput lud zbunjen normalan i filmova dalibora matanića. isto tako ne bi nikad pustio niti jedno skandinavsko smeće jer su ti filmovi po difoltu limitirani neinteligentnim jezikom.

isto tako, njemačke teen serije, onda ona s policajcem psom bi isto failale u mom booku. nadalje, kad bi uzimao sitcome vodio bi se onom da neću kupit serije tipa dear john. ili bilokoja druga s crncima.

bilo bi puno više dokumentaraca, ali ne onih o random TIGROVIMA i SLONOVIMA nego o nekim kul, manje poznatim živinama. i definitivno, ali definitivno ne bi stavljao random dokumentarce o životu francuskih uličnih svirača jer je to nešto ultra gej.

:approve :hihi:

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #28 : 22. Siječanj, 2010., 17:45 »
lud zbunjen normalan rula!  :wildboy:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #29 : 22. Siječanj, 2010., 17:59 »
ne rula. plus grozim se kakav užasan program bi igrić slago.

mislim davohe ti znaš da ja tebe volim, al ono :ementaler:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9