dream job realni
rad u nekoj kul novinskoj kući ili na nekoj televiziji s nacionalnom koncesijom. ako je riječ o novinama, imat svoju kolumnu u sportskom dijelu. ić na tekme, radit izvještaje ovo ono. kul. ako je riječ o tvu, bit novinar u sportskoj redakciji ili bi volio bit urednik programa. gledat nove serije, filmove, kupovat kul stvari a ne smeća poput hannah montana i ne znam. kul bi bilo i bit sportski komentator. imat plaću od 10 k kuna i rulovat.
dream job nerealni
imat neki birc, klub il neš kojeg će mi poklonit neka random osoba. brinut se za goste da im uvijek bude savršeno. imat pecto novaca i svega.
baš sam jučer razmišljao kako me briga za one moralne pizdarije tipa nije mi važno kolko zarađujem, važno je da sam sretan na poslu. ili ne znam, nikad neću gazit preko drugih nevažnih ljudi u mom životu samo kako bi dospio do boljeg plaćenog posla. e baš ono želim. želim imat jako puno novaca. da minimalno 20 k kuna svaki mjesec kapne na račun. i bit će me briga što kolege misle o meni, poslat ću im razglednicu s bora bore.