disi swink
Ja bio u portugalu i španjolskoj, prejako bilo. 9 dana, iz zg-a u lisabon išli avionom, u portugalu bili 5 dana, dan u barci, dan u madridu, dan u ljoretu koji je smeće btw i dan brodom nazad. Jebenica bilo, pogotovo u portugalu di ima pički na svakom uglu, hrana i piće skupo dosta, al kad se kupuje u dućanima onda ispadne da je 2 puta jeftinije nego kod nas. Portugal lijepa zemlja, ima se kaj za vidit pogotovo lisabon, nazare i najzapadniji rt europe. E da kaj se tiče hrane, umnogo je slična našoj mediteranskoj hrani, jer ipak to je sve isto.. U madridu prejebeno bilo, u barci ne baš, dosadan grad nekak, ne znam.. ljoret pun kriminalaca, ima se di za izać al skupo i tak. Najbolji dio putovanja definitivno brod na kojem sam spavo 11h u komadu XD
e da, u lisabonu je najjeftiniji taksi u europi, mi smo se vraćali sa jednih dokova (ono, bircevi, klubovi i tak) do hotela, a jedno dobrih 15km (s jednog kraja na drugi kraj grada) ispalo negdje 10eura

EDIT: e da, jedino kaj mi je u barci bilo ok je nou camp, onak stadion za 100k ljudi vgg