HCL.HR

Ekskurzije (maturalci)

• 64 Odgovora
  • 10036 Hitova
*

T.N.T.

• 4164
    • http://www.last.fm/user/8th_Method/
Re: Ekskurzije (maturalci)
« Odgovori #15 : 17. Listopad, 2007., 07:38 »
idemo na more, u hrvatsku :tired:

jer debili iz razreda ne žele van, živela hrvatska :tired:

onak, dobro da u životu nisam bio nigdje izvan jebene hrvatske :tired:

*

Swink

• 1703
  • All flaw, no hero.
    • http://www.theprp.com
« Odgovori #16 : 17. Listopad, 2007., 08:39 »
Bio sam u Ateni prije 2-3 godine na maturalcu, 8 dana FTW! 2 dana brodom tamo, 2 dana natrag i 4 dan u Ateni. Brod je bio najbolji dio putovanja. Plasili su nas da je Atena preskupa, pola litre vode 5 eura, hrana 20 eura i takva sranja. Istina, sve je puno zmazanih grka, ali imaju jeftiniju pivu od nas, sto je zapravo bilo i najvaznije. Svaki dan smo uzimali Heineken i Amstel koji su bili po 60 i 80 centi pola litre i neko njihovo pivo Mythos koje je bilo smijesno jeftino. Voda jeftina (oko 50 centi litra i pol), mekdonalds skup, ali zato ima girosa na svakom koraku. Malo je prevruce hodati po danu po tim njihovim svetistima, ali isplati se i vidjeti nesto kad si vec tamo. Ja sam imao 6 deckiju i 29 cura u razredu (bio je i jos jedan razred sa 15ak deckiju i 20ak cura, svi smo se manje vise znali) i bilo mi je VGG. Eto.

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #17 : 17. Listopad, 2007., 08:48 »
mi se još nismo dogovorili.ili barcelona ili prag.ja bi u prag :wildboy:

*

Lich

• **
  • 487
« Odgovori #18 : 17. Listopad, 2007., 09:28 »
Jel se tko sjeća onog velikog odašiljaca u Pragu?

Btw Điz odi u Barcu, bit će vam super a i sigurno ćete ići na Nou Camp i vidjeti puno kul stvari osim toga i još ćete se lijepo napiti.
« Zadnja izmjena: 17. Listopad, 2007., 09:34 Lich »

*

noda

• 2547
« Odgovori #19 : 17. Listopad, 2007., 09:39 »
disi swink

Ja bio u portugalu i španjolskoj, prejako bilo. 9 dana, iz zg-a u lisabon išli avionom, u portugalu bili 5 dana, dan u barci, dan u madridu, dan u ljoretu koji je smeće btw i dan brodom nazad. Jebenica bilo, pogotovo u portugalu di ima pički na svakom uglu, hrana i piće skupo dosta, al kad se kupuje u dućanima onda ispadne da je 2 puta jeftinije nego kod nas. Portugal lijepa zemlja, ima se kaj za vidit pogotovo lisabon, nazare i najzapadniji rt europe. E da kaj se tiče hrane, umnogo je slična našoj mediteranskoj hrani, jer ipak to je sve isto.. U madridu prejebeno bilo, u barci ne baš, dosadan grad nekak, ne znam.. ljoret pun kriminalaca, ima se di za izać al skupo i tak. Najbolji dio putovanja definitivno brod na kojem sam spavo 11h u komadu XD
e da, u lisabonu je najjeftiniji taksi u europi, mi smo se vraćali sa jednih dokova (ono, bircevi, klubovi i tak) do hotela, a jedno dobrih 15km (s jednog kraja na drugi kraj grada) ispalo negdje 10eura  :clap:

EDIT: e da, jedino kaj mi je u barci bilo ok je nou camp, onak stadion za 100k ljudi vgg

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #20 : 17. Listopad, 2007., 09:45 »
Jel se tko sjeća onog velikog odašiljaca u Pragu?

Btw Điz odi u Barcu, bit će vam super a i sigurno ćete ići na Nou Camp i vidjeti puno kul stvari osim toga i još ćete se lijepo napiti.

Barcelona kao grad mi je nekako lame.nisam bio,a ako idemo tamo nadam se da cu mišljenje promjenit,al ono,radije bih u prag.Dosta ljudi kaže da je u pragu bilo kewl ( i to ne zbog nekog lame diska na 5 katova onak,tko još ide u disko? :tired: )  :dancing:

*

Lich

• **
  • 487
« Odgovori #21 : 17. Listopad, 2007., 10:00 »
Ma ako je razred za zajebanciju bit će vam jebeno bilo gdje.

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #22 : 17. Listopad, 2007., 10:01 »
a i to što kažeš :dancing:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #23 : 17. Listopad, 2007., 10:07 »
samo nemojte da vas nagovore na previše razgledavanja. pogotovo u španiji. jer to je čista pizdarija. to je zemlja od miljon kilometara i sve kaj se treba vidjet je međusobno udaljeno bar 200 km. da ne govorim o udaljenosti između barce i madrida koja iznosi oko 500 km (od zg do splita). uglavnom cijelo vrijeme ćete putovat ak odete tamo i to umnogo saka.

s druge strane prag je kulan, mala zemlja, i sve kaj se tam treba vidjet kad pogledaš, je u samom gradu pragu, tako da nećete gubit puno vremena.

*

Benko

• 1963
« Odgovori #24 : 17. Listopad, 2007., 10:48 »
mi gdjegod išli zgleda samo da ćemo sve razgledavat (tak piše).. tak da je ono, glupo ić u grčku jer bi cijelo vrijeme razgledavali.. a imamo na izbor njemačku, francusku, irsku, nizozemsku, španjolsku, portugal i grčku.. kod većine je plan zapravo ić negdje drugdje. recimo combo AMSTERDAM Pariz bi značio da idemo tam kroz jebenu njemačku cijeli dan, pa onda dva dana u pariz pa jedan dan u amsterdam, opet u pariz i amsterdam i kuća. tak da ono, kod nas su sve lejm ponude osim praga, tam ne bi bilo razgledavanja, tam bi nas i pustili malo e

*

Calavera

• 1911
  • Sultan
    • http://www.google.com
« Odgovori #25 : 17. Listopad, 2007., 11:36 »
Mi smo izmuzli cijelu Španjolsku i ona je izmuzla nas.

Ali sve u svemu nisam požalio.

« Odgovori #26 : 17. Listopad, 2007., 11:39 »
u pragu su isto razgledavanja cijele dane :tired:

svugdje je isto, a prag je, imo, prerazvikan

edit
@tnt
onak,  ziher ideš razgledat svijet na maturalac, a ne opijat se i sl. :tired:
« Zadnja izmjena: 17. Listopad, 2007., 11:41 KingMortal »

*

morski_pas

• 592
  • Team Zissou
« Odgovori #27 : 17. Listopad, 2007., 12:01 »
Idemo u Prag, 9 dana...

Inače kad ideš u Španiju nisi u Barceloni vec vjerojatno u malom turistickom naselju u blizini sa ogromnom plazom miljun diskaca i nocnim zivotom od 0-24. Mi smo trebali ici u Spaniju al eto izjalovilo se, idemo u Prag , po meni isto skroz ok...

U Španiji u disku vam likovi skupljaju opuske kad ih bacas , ide za tobom i skuplja  :ave: to u disku jel.  :tired: I imas vip ulaznic ololo, al Spanija je pun kurac skupa u to doba jer je turisticka sezona itd. mislin 6k kuna za put + najmanje 3 k đeparca  :tired: Grčka jos gore...

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #28 : 17. Listopad, 2007., 13:24 »
prag ftw :dancing:

jeftino, seksi, čisto  :ementaler:

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #29 : 17. Listopad, 2007., 14:01 »
Da cujem vasa iskustva i dozivljaje s maturalaca? Di ste bili, najzanimljiviji trenutci i sl.

neee...
sad će x sa pričama.  :wildboy:

Koje priče? Ja nisam uopće išao na maturalac.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9