RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Konjina - 19. Srpanj, 2008., 20:05daj koji vam je kurac, odite u metro i kupite si telku za 800, 900 kn i boli vas kifla. stvarno moraš bit gadno retardiran da ideš dizat kredit za televiziju.Da retadiran sam sto sam uzeo telku placam je 300 kruna (30eura) mjesecno a satnica mi je 10-15 eura.Kako sam glup jebo te,btw ako mislis da telka od 900 kuna i 10k kuna iste jedini retard si ti.
daj koji vam je kurac, odite u metro i kupite si telku za 800, 900 kn i boli vas kifla. stvarno moraš bit gadno retardiran da ideš dizat kredit za televiziju.
Da retadiran sam sto sam uzeo telku placam je 300 kruna (30eura) mjesecno a satnica mi je 10-15 eura.Kako sam glup jebo te,btw ako mislis da telka od 900 kuna i 10k kuna iste jedini retard si ti.
daj jebote si puko, nemoj ga napadat, sa takvom satnicom moze unajmit hitmana i gotov si dok kazes "imam tv od 10k kn"
kako ste loši, i ja bi vas prcao da imam njegov standard roflal opet, zašto bi itko bio takav kripl da diže kredu za nešto što otplati u dva sata rada :kingmortal:
pa kad neko ima para za takav televizor onda ili skešira ili uzme na rate. a kad neko nema za taj televizor (a većina u hrvatskoj nema) onda ga ne kupuje. pogotovo ne na kredit koji normalni ljudi koriste za prijeko potrebne stvari. znači otplaćivanje stana/kuće, auto, školovanje .....dobro auto nije prijeko potrebna stvar, ali ga većina ljudi ima.
Citat: Repyh - 14. Srpanj, 2008., 18:54Face clapaj koliko hoces hebe mi se,znam da nisu dobro postavljeni ali mrsko mi je bolje i to sam se jedva nakanio.Btw high5 cuz you are so awesome.Nije "face clap" nego facepalm. I da, odlično si postavio zvučnike. Baš odlično. Btw moar liek, five over face coz you are so stupid. :2116:
Face clapaj koliko hoces hebe mi se,znam da nisu dobro postavljeni ali mrsko mi je bolje i to sam se jedva nakanio.Btw high5 cuz you are so awesome.
Citat: Fr3Ak - 20. Srpanj, 2008., 14:36Citat: Repyh - 14. Srpanj, 2008., 18:54Face clapaj koliko hoces hebe mi se,znam da nisu dobro postavljeni ali mrsko mi je bolje i to sam se jedva nakanio.Btw high5 cuz you are so awesome.Nije "face clap" nego facepalm. I da, odlično si postavio zvučnike. Baš odlično. Btw moar liek, five over face coz you are so stupid. :2116:Uf kao si me ownao nemam nista vise da kazem nego odrasti balavac do tada odjeb jedan lagani.
Citat: Repyh - 20. Srpanj, 2008., 19:34Citat: Fr3Ak - 20. Srpanj, 2008., 14:36Citat: Repyh - 14. Srpanj, 2008., 18:54Face clapaj koliko hoces hebe mi se,znam da nisu dobro postavljeni ali mrsko mi je bolje i to sam se jedva nakanio.Btw high5 cuz you are so awesome.Nije "face clap" nego facepalm. I da, odlično si postavio zvučnike. Baš odlično. Btw moar liek, five over face coz you are so stupid. :2116:Uf kao si me ownao nemam nista vise da kazem nego odrasti balavac do tada odjeb jedan lagani.e al covjek ima pravo, poslozeni su zakurac
najbolje poslozeni zvucnici su onako kako vlasniku pase