FPS, Remedy EntertainmentDatum izlaska: 17.06.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Citat: Fr3Ak - 20. Srpanj, 2008., 14:36Citat: Repyh - 14. Srpanj, 2008., 18:54Face clapaj koliko hoces hebe mi se,znam da nisu dobro postavljeni ali mrsko mi je bolje i to sam se jedva nakanio.Btw high5 cuz you are so awesome.Nije "face clap" nego facepalm. I da, odlično si postavio zvučnike. Baš odlično. Btw moar liek, five over face coz you are so stupid. :2116:Uf kao si me ownao nemam nista vise da kazem nego odrasti balavac do tada odjeb jedan lagani.
Citat: Repyh - 14. Srpanj, 2008., 18:54Face clapaj koliko hoces hebe mi se,znam da nisu dobro postavljeni ali mrsko mi je bolje i to sam se jedva nakanio.Btw high5 cuz you are so awesome.Nije "face clap" nego facepalm. I da, odlično si postavio zvučnike. Baš odlično. Btw moar liek, five over face coz you are so stupid. :2116:
Face clapaj koliko hoces hebe mi se,znam da nisu dobro postavljeni ali mrsko mi je bolje i to sam se jedva nakanio.Btw high5 cuz you are so awesome.
Citat: Repyh - 20. Srpanj, 2008., 19:34Citat: Fr3Ak - 20. Srpanj, 2008., 14:36Citat: Repyh - 14. Srpanj, 2008., 18:54Face clapaj koliko hoces hebe mi se,znam da nisu dobro postavljeni ali mrsko mi je bolje i to sam se jedva nakanio.Btw high5 cuz you are so awesome.Nije "face clap" nego facepalm. I da, odlično si postavio zvučnike. Baš odlično. Btw moar liek, five over face coz you are so stupid. :2116:Uf kao si me ownao nemam nista vise da kazem nego odrasti balavac do tada odjeb jedan lagani.Nemoj da ti nađem adresu pa bi onda vidili ko je balavac.
Bas me zanima sta ce se onda dogoditi.
Citat: Repyh - 21. Srpanj, 2008., 18:13Bas me zanima sta ce se onda dogoditi.poslozit ce ti zvucnike kak spada, to bi se dogodilo, ako treba dodjem i ja pusa under :winknkiss:
di su tardovi, tu ste i... sorry, neću završit. idem spat