HCL.HR

IQ testovi

• 146 Odgovora
  • 18353 Hitova
Re: IQ testovi
« Odgovori #75 : 10. Siječanj, 2009., 15:46 »
Puca mi kurac jesi li član ili ne, frendač. :b_dodo:

Osobno mi je sve ovo tvoje izdrkavanje na njih vrištanje da jesi ili želiš bit dio. :b_wildy:

S druge strane me zaboli živo. Tvoj problem. :b_dodo:

I ne kužim zbog čeg vi pizdite na te stvari. :geek:

*

n00b

• 609
« Odgovori #76 : 10. Siječanj, 2009., 15:47 »
Moram se složiti s panjinom. 

mazanje>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>plaćanje IQ testova

Ja ću biti član Mense, ali jedino ako meni plate, h3h3h3! ;D

« Odgovori #77 : 10. Siječanj, 2009., 15:49 »
 :tired:

Ne znam pola svijeta, al opet ostaje pitanje - na temelju čega oni mogu tvrdit da 1% populacije ima manji IQ od, ne znam... 150? Otkud im ti rezultati?

Šta znači biti član mense? Osim ovo što ste već naveli, članstvo u mensi donosi neke pogodnosti? Radi se nešto? Ili plaćaš (ne ti, općenito govorim) zapravo posjedovanje komada papira na kojem piše da ti je IQ > 148?

« Odgovori #78 : 10. Siječanj, 2009., 15:50 »
@n00b
Da, mensa će se okolo kurčit da ima tebe za člana, a ne ti okolo da si član mense na temelju čeg će ti po selu dat kruh i jaja. ;D :b_dodo:

« Odgovori #79 : 10. Siječanj, 2009., 15:51 »
Citat:
Šta znači biti član mense? Osim ovo što ste već naveli, članstvo u mensi donosi neke pogodnosti? Radi se nešto? Ili plaćaš (ne ti, općenito govorim) zapravo posjedovanje komada papira na kojem piše da ti je IQ > 148?

upravo to.  :thumbs:

to valjda pokazuje da imanje visoke inteligencije ne znači da nemožeš bit šupak.

*

Shimmy

• 892
  • konjsko drvo
« Odgovori #80 : 10. Siječanj, 2009., 15:52 »
Izdrkavanje na njih? Pižđenje? Stari moj, ja sma smao rekao neke činjenice vezane za Mensu, a pizdit je počela druga ekipa sa prepametnim komentarima, koje sam ja pokušavao argumentirati, ali što sma dobivao od kontre nisu bili jednako tako argumenti, nego nekakve fonetske izdrkotine. A ti, da te zaboli, ne bi toliko postova ovdje potrošio na prepiranje.  Te zadnja stvar od mene - jeboga, koji kurac će netko ići tamo da bi si dizao ego? Pa ili znaš da si pametan, ili znaš da nisi. Tj, znaš koliki su ti intelektualni dosezi, i to što ti netko napiše brojku, ništa neće promjeniti. Tu se radi o nekim sasvim drugim stvarima, očito ne svima shvatljivim. Isti kurac kao kada neku ženu pitaš za kile pa popizdi i/ili neće reći. Jeboga, pa vidim kak izgledaš, i izgledaš mi ili dobro, ili loše, a sad rekla mi da imaš 50, ili 150kila, svejedno, pa neću na temelju neke jebene brojke ja promjenit mišljenje. :tired: Odoh ja, laku noć, živi bili pa se opametili :piva:

« Odgovori #81 : 10. Siječanj, 2009., 15:54 »
Haha. Ti si jedini koji se prepire. :b_dodo:

« Odgovori #82 : 10. Siječanj, 2009., 15:54 »
bravo kralju. mislim, nisi još reko šta to njima donosi to članstvo al okej.  :thumbs:

*

n00b

• 609
« Odgovori #83 : 10. Siječanj, 2009., 15:55 »
Evo vam jebovasled.

Što dobivam učlanjenjem u Mensu?

Pa kome se da čitati neka čita. .))

A ixy to za 1% nije njihova spika nego općenito koliko znam. Naravno, to se odnosi na broj ljudi koji su pristupili testiranjima, ali u osnovi, mislim da je to manje više točno, sakupljeni podaci otkad su ovi uveli mjerenja ETC. ;D

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #84 : 10. Siječanj, 2009., 15:57 »
daleko su mu postovi od dubokoumnog

« Odgovori #85 : 10. Siječanj, 2009., 15:57 »
Citat:
I da.. svaki mensijaner ima neku ludu letvu u glavi, pa mi je lakše s mojom ( :oops: ).

HEHE ;D ŠIMI jesi li ti MENSIJANER ha?  :mrgreen:

« Odgovori #86 : 10. Siječanj, 2009., 16:00 »
Mensijaner zvuči ko netko s psoebnom prehranom

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #87 : 10. Siječanj, 2009., 16:01 »
ŠIMI IMA MENZES ;D

*

Radim247