HCL.HR

Jebeno doba

• 75 Odgovora
  • 14996 Hitova
*

blaster32

• Gost
Jebeno doba
« : 16. Rujan, 2008., 16:48 »
Eto, sta mislite o ovakovm vremenu i nadolazecoj jeseni?  :ementaler:
Meni je ovo najjebenije vrijeme. Vani hladno, puse vjetar, kisa, a ja unutra u toplom domu  :hug
Vani pak, na željeznici miris mašine starih vlakova, hladni vjetar reže oči i kida kišobrane. Al ono, jebena atmosfera, a ne ko ono ljetno di neznaš šta bi od jebene sparine. Još kad padne snijeg  :2139:

Jest da ću mu opsovat sve živo i mrtvo, da ću se jebeno oznojit pri vožnji protiv vjetra.. al osjecaj je jeben, kad zadihan, iz hladne pripizdine sjednes u topli, stari, trošni, smrdljivi vagon i promatraš blatnjave krajolike kojima prolaziš. Kapljice se onako kovitlaju niz prljavi prozor a tebi dusa dozivi jebenu nirvanu bokte..   :hug

Mmda, malo sam pod dojmom (u nedostatku novih topica u lajaonici)  :ementaler:

*

Mamut Marko

• 3041
  • Kraljica
    • HCL.hr - Gaming portal
Re: Jebeno doba
« Odgovori #1 : 16. Rujan, 2008., 16:50 »
lijepo si to sve reko  :ementaler:

al ja volim kad prži  :wildboy:

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #2 : 16. Rujan, 2008., 16:52 »
To je totalno kul.
Dok se ne prehladiš, onda počne sakat.
 :kingmortal:

« Odgovori #3 : 16. Rujan, 2008., 16:54 »
šema je kaj prek ljeta "jedva čekam" zimu, a prek zime ljeto. ovo vrijeme mi sad rula, al će mi dopizdit za mjesec dana.

*

Mamut Marko

• 3041
  • Kraljica
    • HCL.hr - Gaming portal
« Odgovori #4 : 16. Rujan, 2008., 16:55 »
šema je kaj prek ljeta "jedva čekam" zimu, a prek zime ljeto. ovo vrijeme mi sad rula, al će mi dopizdit za mjesec dana.

riječ.

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #5 : 16. Rujan, 2008., 17:42 »
Vani hladno, puse vjetar, kisa, a ja unutra u toplom domu  :hug

S ovim se totalno slažem,, ali.. inače nevolim takvo jesensko usrano vrijeme kad nonstop pada kiša i puše vjetar i čim izađem van se smrznem ko pička. :(
Za mene je onak pržiona 30 stupnjeva i fino se po gradu u šlapicama šetuckaš i ližeš sladoled. :dancing:

*

morski_pas

• 592
  • Team Zissou
« Odgovori #6 : 16. Rujan, 2008., 17:49 »
zato je mnogo lepo sto se godisnja doba ipak mjenjaju. Sa svima imam neki love/hate odnos..

*

noda

• 2567
« Odgovori #7 : 16. Rujan, 2008., 18:08 »
e nema boljeg nego ovo vrijeme + kuhano vino i kobasice na cvjetnom

« Odgovori #8 : 16. Rujan, 2008., 18:14 »
fakat ima boljeg ;(

al da, owna mi ovo vrijeme, sam kaj mi je gej kaj tak rano pada mrak

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #9 : 16. Rujan, 2008., 18:17 »

zato je mnogo lepo sto se godisnja doba ipak mjenjaju. Sa svima imam neki love/hate odnos..

al da, owna mi ovo vrijeme, sam kaj mi je gej kaj tak rano pada mrak

to :(

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #10 : 16. Rujan, 2008., 18:32 »
meni owna ovo vrijeme, definitivno.
al danas ujutro mi se skrotum smrznuo kad sam išao na faks.

9 stupnjeva u 9. mjesecu.

to te ja pitam :thumbs: :(

*

T.N.T.

• 4164
    • http://www.last.fm/user/8th_Method/
« Odgovori #11 : 16. Rujan, 2008., 18:37 »
Meni ovo vrijeme jako owna, posebice zbog te neke čudne atmosfere.
Stvarno je lijepo gledati kroz prozor kad pada kiša/snijeg i biti u kući na toplom. :ementaler:

*

n00b

• 609
« Odgovori #12 : 16. Rujan, 2008., 18:43 »
Meni je ovo najjebenije vrijeme. Vani hladno, puse vjetar, kisa, a ja unutra u toplom domu  :hug
Vani pak, na željeznici miris mašine starih vlakova, hladni vjetar reže oči i kida kišobrane. Al ono, jebena atmosfera, a ne ko ono ljetno di neznaš šta bi od jebene sparine. Još kad padne snijeg  :2139:

Jest da ću mu opsovat sve živo i mrtvo, da ću se jebeno oznojit pri vožnji protiv vjetra.. al osjecaj je jeben, kad zadihan, iz hladne pripizdine sjednes u topli, stari, trošni, smrdljivi vagon i promatraš blatnjave krajolike kojima prolaziš. Kapljice se onako kovitlaju niz prljavi prozor a tebi dusa dozivi jebenu nirvanu bokte..   :hug

Dijelimo iste osjećaje, s tim da mi je jesen već dulje vrijeme daleko najdraže godišnje doba. Zima pila jer ovdje puše bura pa su svi u k, nema te kuće i tog grijanja koje bi očuvalo toplinu kako treba a da ne govorim o izalsku van ono :(. Smrt.

Proljeće bi bilo ok da nema one peruti, cvijeća, Sunca i tih gluposti od kojih sam prehlađen po 4 mjeseca. Ljeto je glupo jer ima puno ljudi, di god se okrenem. Zimi je prehladno.

Jesen. Na Dylan Doga me podsjeti uvijek. I atmosferična je nekako, čak potiče na kreativnost i tako.  :hug
To sam već pitao negdje...je ima neka zemlja di je uvijek jesen ili nešto slično? Kao vječna zima/ljeto?

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #13 : 16. Rujan, 2008., 18:46 »
Jedva sam čeka ovo jer me žega ubijala sve do nekidan. Trenutno imam upalu uva pa mi sve ide nakurac.  :tired: :tired: :tired: XSAKRIFULM

« Odgovori #14 : 16. Rujan, 2008., 18:50 »
Fala isusu da se više neću buditi u 3 ujutro mokar od znoja.  :kingmortal:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9