RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Easy - 22. Lipanj, 2009., 21:13To je do windowsa koje ima. Probaj ovaj programčić. S njime možeš stavit da ti bude transparentno šta god želiš i koliko god želiš.Zapravo nije.Maknul sam vistin sidebar.Oba docka su iz ObjectDock Plus-a, a ikone su potpuno promjenjene pomoću IconPackager-a.
To je do windowsa koje ima. Probaj ovaj programčić. S njime možeš stavit da ti bude transparentno šta god želiš i koliko god želiš.
e pa vidis, mogli bi neke HCL wallpappere napravit ljudi koji imaju talenta za PS, neko natjecanje, nagrada: beskonacna slava mislim da bi se ljudi tu potrudili, ja osobno ne, jer sam panj, al evo vam ideja
Citat: Armor - 22. Lipanj, 2009., 21:25Citat: Easy - 22. Lipanj, 2009., 21:13To je do windowsa koje ima. Probaj ovaj programčić. S njime možeš stavit da ti bude transparentno šta god želiš i koliko god želiš.Zapravo nije.Maknul sam vistin sidebar.Oba docka su iz ObjectDock Plus-a, a ikone su potpuno promjenjene pomoću IconPackager-a.Lik je pitao za transparetnost taskabara. :tired:
drugidrago mi da lajkate